En knivdrept og flere skadd under karneval i London

En person er drept og det har kommet flere meldinger om alvorlige knivepisoder og andre voldelige hendelser på Notting Hill-karnevalet i London.

Den årlige festivalen på Notting Hill markerer karibisk kultur, og er ansett som det største gatekarnevalet i Europa. Foto: Susannah Ireland / AFP
Den årlige festivalen på Notting Hill markerer karibisk kultur, og er ansett som det største gatekarnevalet i Europa. Foto: Susannah Ireland / AFP Vis mer
Publisert

Sky News melder at det er utstedt en såkalt section 60-ordre, som gir politiet myndighet til å stanse og ransake personer uten skjellig grunn til mistanke.

Personen som er drept, ble knivstukket, opplyser politiet. Det er snakk om en mann på 21 år, som ble behandlet i ambulansen. Da han ankom sykehuset ble han erklært død, skriver TV 2.

I sosiale medier er det lagt ut en video som viser et stort politioppbud og store mengder blod på bakken.

Ordren trådte i kraft klokka 21.24 lokal tid og varte til klokka 1 (klokka 2 norsk tid). Karnevalet er blant verdens største gatefestivaler.

Mandag deltok nesten en million mennesker, skriver Sky News.

(©NTB)

I NORGE: Elon Musk har ankommet Stavanger i anledning energimessa, og sier han er i Norge av takknemlighet. Video: NRK Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer