En knivdrept og flere skadd under karneval i London

En person er drept og det har kommet flere meldinger om alvorlige knivepisoder og andre voldelige hendelser på Notting Hill-karnevalet i London.

Den årlige festivalen på Notting Hill markerer karibisk kultur, og er ansett som det største gatekarnevalet i Europa. Foto: Susannah Ireland / AFP
Den årlige festivalen på Notting Hill markerer karibisk kultur, og er ansett som det største gatekarnevalet i Europa. Foto: Susannah Ireland / AFP Vis mer
Publisert

Sky News melder at det er utstedt en såkalt section 60-ordre, som gir politiet myndighet til å stanse og ransake personer uten skjellig grunn til mistanke.

Personen som er drept, ble knivstukket, opplyser politiet. Det er snakk om en mann på 21 år, som ble behandlet i ambulansen. Da han ankom sykehuset ble han erklært død, skriver TV 2.

I sosiale medier er det lagt ut en video som viser et stort politioppbud og store mengder blod på bakken.

Ordren trådte i kraft klokka 21.24 lokal tid og varte til klokka 1 (klokka 2 norsk tid). Karnevalet er blant verdens største gatefestivaler.

Mandag deltok nesten en million mennesker, skriver Sky News.

(©NTB)

I NORGE: Elon Musk har ankommet Stavanger i anledning energimessa, og sier han er i Norge av takknemlighet. Video: NRK Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer