En elev død og flere skadd i påkjørsel i barneskole i London

Et av de sju barna som ble skadd da en bil kjørte inn i et bygg på en barneskole i London, har dødd av skadene, opplyser politiet.

Politi og ambulansepersonell står utenfor skolen i Wimbledon i London. En jente er bekreftet død og seks andre barn og to voksne ble skadd da en bil kjørte inn i en skolebygning torsdag. Foto: Victoria Jones / PA via AP / NTB
Politi og ambulansepersonell står utenfor skolen i Wimbledon i London. En jente er bekreftet død og seks andre barn og to voksne ble skadd da en bil kjørte inn i en skolebygning torsdag. Foto: Victoria Jones / PA via AP / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Sju barn og to voksne ble skadd da en bil krasjet inn i skolebygget torsdag. Noen timer senere ble det kjent at ett av barna, en jente, var død som følge av skadene hun var påført.

Kvinnen i 40-årene som kjørte bilen, er pågrepet og siktet for uaktsom kjøring med døden til følge, opplyser politiet.

Hendelsen skjedde i Wimbledon, sørvest i den britiske hovedstaden, omtrent 1,6 kilometer unna der den prestisjetunge tennisturneringen med samme navn for tiden avholdes.

Politiet ble varslet om hendelsen litt før klokken 10 lokal tid.

– Vi anser ikke denne hendelsen for å være terrorrelatert. En etterforskning er i gang for å finne ut av omstendighetene rundt det som har skjedd, sier London-politiet i en uttalelse.

Skolen, som er for jenter mellom fire og elleve år, ville ikke kommentere det som har skjedd.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer