En elev død og flere skadd i påkjørsel i barneskole i London

Et av de sju barna som ble skadd da en bil kjørte inn i et bygg på en barneskole i London, har dødd av skadene, opplyser politiet.

Politi og ambulansepersonell står utenfor skolen i Wimbledon i London. En jente er bekreftet død og seks andre barn og to voksne ble skadd da en bil kjørte inn i en skolebygning torsdag. Foto: Victoria Jones / PA via AP / NTB
Politi og ambulansepersonell står utenfor skolen i Wimbledon i London. En jente er bekreftet død og seks andre barn og to voksne ble skadd da en bil kjørte inn i en skolebygning torsdag. Foto: Victoria Jones / PA via AP / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Sju barn og to voksne ble skadd da en bil krasjet inn i skolebygget torsdag. Noen timer senere ble det kjent at ett av barna, en jente, var død som følge av skadene hun var påført.

Kvinnen i 40-årene som kjørte bilen, er pågrepet og siktet for uaktsom kjøring med døden til følge, opplyser politiet.

Hendelsen skjedde i Wimbledon, sørvest i den britiske hovedstaden, omtrent 1,6 kilometer unna der den prestisjetunge tennisturneringen med samme navn for tiden avholdes.

Politiet ble varslet om hendelsen litt før klokken 10 lokal tid.

– Vi anser ikke denne hendelsen for å være terrorrelatert. En etterforskning er i gang for å finne ut av omstendighetene rundt det som har skjedd, sier London-politiet i en uttalelse.

Skolen, som er for jenter mellom fire og elleve år, ville ikke kommentere det som har skjedd.

Mer om