Rapport:

EMA: Ingen kobling mellom Pfizer/Biontech-vaksine og dødsfall

Pfizer og Biontechs koronavaksine kan ikke knyttes til dødsfall blant dem som har fått vaksinen, opplyser EUs legemiddelbyrå EMA.

Dødsfall blant personer som har fått Pfizer/Biontechs vaksine kobles ikke til vaksineringen og gir ikke grunn til bekymring, sier EMA. Illustrasjonsfoto: Alvaro Barrientos / AP / NTB
Dødsfall blant personer som har fått Pfizer/Biontechs vaksine kobles ikke til vaksineringen og gir ikke grunn til bekymring, sier EMA. Illustrasjonsfoto: Alvaro Barrientos / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Pfizer og Biontechs koronavaksine kan ikke knyttes til dødsfall blant dem som har fått vaksinen, opplyser EUs legemiddelbyrå EMA.

Byrået sier det har sett på de aktuelle dødsfallene, inkludert blant flere eldre, og «konkludert med at dataene ikke viser noen kobling med vaksineringen, og at disse sakene ikke gir grunn til bekymring». Nye meldinger om dødsfall vil bli fulgt opp, skriver EMA i en sikkerhetsoppdatering.

Opplysningene som er samlet inn om bruken av vaksinen er i tråd med den kjente risikoprofilen, og det er ikke funnet nye bivirkninger, sier byrået.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer