EM i fare for Zlatan – må behandle kneet i seks uker

Zlatan Ibrahimovic slipper operasjon, men ifølge Milan må han pleie kneet i halvannen måned framover. Det er uklart hva det betyr for svenskens EM-deltakelse.

Foto: Jonathan Moscrop / Sportimage via PA Images
Foto: Jonathan Moscrop / Sportimage via PA Images Vis mer
Publisert

I en pressemelding opplyser Milan at Ibrahimovic må gjennomgå en «konservativ behandling» i seks uker. Serie A-klubben utdyper ikke hva den legger i det begrepet.

Hvis det betyr at 39-åringen ikke kan spille på seks uker, vil han ikke være kampklar før i slutten av juni. Sverige starter EM mot Spania 14. juni. Siste gruppekamp går ni dager senere. Deretter er det utslagsrunder.

Ibrahimovic hinket av banen med knetrøbbel i 3-0-seieren over Juventus sist helg. Undersøkelser har slått fast at han ikke har skader på leddbånd.

Den italienske journalistprofilen Gianluca Di Marzio meldte tidligere lørdag at EM ikke skal være i fare for Sveriges spissveteran. Han hevdet at Zlatan skal bruke de tre neste ukene til rehabilitering, men understreket at han blir klar til mesterskapet.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer