Vis mer

Elevene trodde noen hadde klusset på pultene - men så fikk de se hva læreren hadde skrevet

- Skulle ønske jeg hadde en lærer som dette.

(upublisert) Opprettet
Eksamenstid og viktige prøver er noe mange forbinder med nerver og det kan være lett å miste troen på egne evner. Mange husker tilbake på skoletiden og den ene læreren som fikk oss til å tro på oss selv, skriver Dagens.dk.

Chandi Langford er trolig akkurat den læreren for elevene i femte klasse ved Evergreen Avenue barneskole i New Jersey. Da elevene kom inn i klasserommet før en viktig prøve ble de møtt av et overraskende syn.

Ved første øyekast kan det se ut som at noen har gjort hærverk og skriblet på alle pultene, men når man se nærmere avdekkes noe helt annet.

- Dette klarer du!


Langford hadde nemlig skrevet en personlig hilsen på pulten til hver og en elevene:

«Jeg sier ikke at det kommer til å bli lett, men det kommer til å være verdt det. Gjør ditt beste!»

«Å lære er din superkraft! Husk, aldri gi opp og aldri la hjernen din slutte å utvikle seg.»

«Husk, det er ingen heis til suksess, du må ta trappen. Dette klarer du!»

Som om det ikke var nok, la Langford også igjen to små kaker til hver av elevene.

- En fantastisk motivasjon


Nå hylles handlingen til den amerikanske læreren i sosiale medier. Woodbury City Public School la ut bilde av pultene på Facebook, og innlegget har allerede fått 16.000 reaksjoner og blitt delt nesten 19.000 ganger. I kommentarfeltet er det mange som hyller Langford.

- Dette er genialt! For en fantastisk måte å motivere elevene på. Hvorfor var du ikke min lærer?, skriver en.

Og flere er enige:

- Det er akkurat det elevene trenger for å komme gjennom et stressende øyeblikk som dette. Du fortjener ros for å se hver og en av elevene på en så kreativ måte.

- Jeg elsker dette! Tenkt hvor flott det er for disse heldige elevene å komme inn i klasserommet og finne disse mektige ordene.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.