Eldre kvinne taklet av løpsk trailerdekk

Hun rakk ikke å reagere.

(upublisert) Opprettet
En eldre kvinne i Kina rakk ikke å reagere da hun regelrett ble overkjørt av et løpsk trailerdekk, mens hun ventet på bussen. Et overvåkningskamera fanget øyeblikket da dekket kom trillende i stor fart mot en gruppe mennesker. Mens de andre fikk løpt i sikkerhet, sto kvinnen (81) igjen og ble slått overende av dekket. Til alt hell ble hun ikke alvorlig skadet, men likevel sendt til sykehus for observasjon. Ifølge lokale medier kom det doble dekket fra en semitrailer. Til statskanalen CCTV forteller trailersjåføren at han kjente en vibrasjon før han så gjennom speilet at dekket var borte. Ingen andre personer skal ha blitt skadet, men to busser ble også truffet av dekket.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.