Ektepar døde: Politiet varsler nye opplysninger

Politiet vil mandag komme med en oppdatering om etterforskningen etter at et ektepar i 70-årene døde av skuddskader i Kristiansund fredag.

Politiets kriminalteknikere på åstedet i Kristiansund fredag kveld etter at en mann og en kvinne i 70-årene døde av skuddskader. Foto: Joakim Halvorsen / NTB
Politiets kriminalteknikere på åstedet i Kristiansund fredag kveld etter at en mann og en kvinne i 70-årene døde av skuddskader. Foto: Joakim Halvorsen / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

– Etterforskningen pågår for fullt gjennom hele helgen. Det blir blant annet gjennomført avhør av personer som kan ha opplysninger som er relevante for etterforskningen, sier operasjonsleder Eyvind Klokkersund i Møre og Romsdal politidistrikt til NTB.

Han opplyser at politiet søndag ikke vil gi opplysninger om hvem de døde er eller gå nærmere inn på hva de mener var hendelsesforløpet eller motivet bak det som skjedde fredag.

– Politiet i Kristiansund vil gi flere opplysninger i saken mandag, sier Klokkersund.

De to døde var gift med hverandre. Kvinnen ble funnet hardt skadd utenfor huset der hun bodde, og hun døde senere av skadene, mens mannen ble funnet død inne i huset. Politiet fant også skytevåpen i huset.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer