Eksperter tror ikke United vinner Premier League

Manchester Uniteds uavgjort mot Liverpool gjorde at de beholdt ligaledelsen i England, men få eksperter tror Ole Gunnar Solskjærs menn går hele veien.

Liverpool-manager Jürgen Klopp og Ole Gunnar Solskjær takket for kampen etter 0–0 søndag. Foto: Phil Noble / AP / NTB
Liverpool-manager Jürgen Klopp og Ole Gunnar Solskjær takket for kampen etter 0–0 søndag. Foto: Phil Noble / AP / NTB Vis mer
Publisert

Med 0-0-resultatet søndag leder Manchester United serien to poeng foran Manchester City og Leicester. Liverpool er på 4.-plass med ett poeng mindre. Hos de fleste bookmakerne, og ekspertene, ligger Solskjærs mannskap som tredje største favoritt til å vinne ligaen og ta sitt første seriegull siden 2013.

Manchester City har én kamp til gode på de tre andre i toppen – og formen til de lyseblå gjør at flere av ekspertene hos Sky Sports tror på et nytt City-seriegull.

Tidligere Liverpool-helt Graeme Souness er bekymret for gamleklubben på grunn av skadene til forsvarerne Virgil van Dijk og Joe Gomez og mener City er Liverpools største trussel.

Keane tror på Liverpool

Roy Keane, Manchester Uniteds tidligere midtbanekriger, mener Liverpool fortsatt er favorittene til å vinne årets sesong.

– Deres angrepsspillere er briljante. Jeg har sagt at de har mistet gnisten, men jeg tror de vil få den tilbake. Vi har sett alle lag ha opp- og nedturer denne sesongen, sier Keane i den siste podkasten som styres av Gary Neville.

Micah Richards har flere sesonger bak seg hos Manchester City. Han mener bredden i Pep Guardiolas mannskap vil utgjøre forskjellen – med ett forbehold:

Trenger spiss?

– Hvis de får en spiss i januar, sier jeg Manchester City. Liverpool har gjort det bra uten van Dijk og Gomes, og jeg vil nevne dem også. Jeg mener det fortsatt er mellom Manchester City og Liverpool fordi jeg synes det er litt mer kvalitet i stallene, sier Richards.

Heller ikke Neville, som var 19 år i Manchester United, nevner gamleklubben som mulig ligavinner.

– Jeg har sagt Liverpool hele veien, men jeg vil bytte til Manchester City nå med tanke på hvordan de spiller.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer