Duoen trakk seg fra turnering grunnet sykdom - røk ut

Anders Mol og Christian Sørum skulle spille åttedelsfinale i verdenstouren i sandvolleyball i Gstaad fredag, men måtte trekke seg grunnet sykdom på Mol.

Anders Mol (t.h) har blitt syk. Han og sandvolleyball-partner Christian Sørum (t.v.) stilte ikke til åttedelsfinalen i verdenstourturneringen i Gstaad. Foto: Andrew Medichini / AP / NTB
Anders Mol (t.h) har blitt syk. Han og sandvolleyball-partner Christian Sørum (t.v.) stilte ikke til åttedelsfinalen i verdenstourturneringen i Gstaad. Foto: Andrew Medichini / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det melder Viaplay , som har TV-rettighetene til verdenstourturneringen i Gstaad.

Torsdag gikk det rykter om at Mol hadde blitt syk, men at han fortsatt aktet å spille fredagens åttedelsfinale. Det klarte han ikke.

De nybakte verdensmesterne skulle egentlig spille på hovedbanen i turneringen klokken 12.00, men stilte ikke og ble erstattet på hovedbanen av Mols storebror Hendrik og Mathias Berntsen, som spilte mot brasilianske Vitor Felipe og Renato.

Den brasilianske duoen var finalemotstander da Mol/Sørum vant sandvolleyball-VM for første gang i Roma 19. juni.

Brasilianerne ble et nummer for store for Mol/Berntsen og vant kampen 21-15, 21-18.

Tidligere på dagen røk kvinneduoen Sunniva Helland-Hansen og Emilie Olimstad ut i første utslagsrunde mot brasilianske Barbara/Carol. Dermed er det ingen norske lag med i turneringen lenger.

(©NTB)

MOTBEVISER: De norske footvolleyspillerne Pernille Ingvaldsen Smith og Henriette Ingvaldsen slår tilbake etter påstand. Video: pernilleismith / Instagram Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer