- Du er så feit at det er pinlig å se på

Den kommentaren fikk Jakob Hildebrandt Hansen nylig slengt i ansiktet på et treningssenter.

(upublisert) Opprettet
Den danske 23-åringen fra Midtjylland veier 166 kilo. Med mål om å ga ned først 25 kilo, siden 40, startet han i fjor å trene på treningssenter. Han er vant til at størrelsen hans blir påpekt og sier han lever fint med det. Men 17. januar, under en økt på på senteret, ble det for mye for lokalpolitikeren, ifølge dansk TV 2. «Du er så fet at det er pinlig å se på. Hvorfor utstiller du deg på en måten? Du tar plassen til andre folk», fikk Hildebrandt Hansen høre. - Hva i helvete er det slags mentalitet vi har fått i Danmark? Jeg er ekstremt fet, det er jeg klar over, og jeg har heldigvis ikke noe imot at det snakkes om. Men neste gang dere ser en tjukk person på et treningssenter, la være å snakke dritt. Det er en grunn til at den personen er der. - Som overvektig er det vanskelig nok å gå og trene. Gi heller personen et klapp på skulderen, sier 23-åringen som er blitt lesset ned med tilbakemeldinger etter at han delte sin opplevelse på Facebook. Over 17.000 likes og tusenvis av kommentarer har strømmet inn. - Jeg er stolt over å ha fått så mange til å tenke over dette. Tilbakemeldingene har vært mange, de fleste positive, men også noen negative. De negative er som oftest fra folk som ikke bryr seg i utgangspunktet, så de tenker jeg ikke på, sier han til sol.no.
Hvordan hadde du reagert hvis du hadde hørt noe lignende? 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.