Dronning Elizabeth følte ubehag - avlyser

Dronning Elizabeth er ikke helt i form og kommer ikke til å delta på fredagens jubileumsgudstjenesten i St. Paul's Cahtedral, opplyser Buckingham Palace.

Dronning Elizabeth på balkongen på Buckingham Palace under torsdagens feiring sammen med hertuginne Kate og oldebarna prins Louis og prinsesse Charlotte. Foto: AP / NTB
Dronning Elizabeth på balkongen på Buckingham Palace under torsdagens feiring sammen med hertuginne Kate og oldebarna prins Louis og prinsesse Charlotte. Foto: AP / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Instagram og meld deg på nyhetsbrevet fra redaktøren vår!

Den 96 år gamle dronningen kommer imidlertid til å delta på fakkeltenningen ved Windsor Castle torsdag kveld, heter det i en kunngjøring fra det britiske hoffet.

– Dronningen gledet seg stort over dagens fødselsdagsparade og flyshow, men følte noe ubehag. Tatt i betraktning reisen og aktiviteten som trengs for å delta i morgendagens nasjonale takkegudstjeneste i St. Paul's Cathedral, er det med stor motvillighet hun har besluttet å ikke delta, heter det i kunngjøringen.

Ifølge britiske medier skal det være snakk om bevegelsesproblemer.

Den storstilte feiringen av dronning Elizabeths 70 år på tronen startet torsdag og skal pågå helt til søndag.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer