Dronning Elizabeth er tilbake

Dronning Elizabeth møtte onsdag den britiske militære stabssjefen på Windsor Castle. Det er første gang hun er tilbake til sitt program etter at hun var syk.

Dronning Elizabeth mottok general Nick Carter til audiens på Windsor Castle onsdag. Dronningen har dermed gjenopptatt sine plikter etter å ha hatt sykdomsforfall nylig. Foto: Steve Parsons/Pool Photo via AP/NTB
Dronning Elizabeth mottok general Nick Carter til audiens på Windsor Castle onsdag. Dronningen har dermed gjenopptatt sine plikter etter å ha hatt sykdomsforfall nylig. Foto: Steve Parsons/Pool Photo via AP/NTB Vis mer
Publisert

Dronningen gikk glipp av den nasjonale minnemarkeringen for falne soldater søndag på grunn av kink i ryggen.

Men den 95 år gamle monarken så ut til å være i god form da hun tok imot general Nick Carter til audiens på Windsor Castle tre dager senere.

Det har vært bekymring for dronning Elizabeths helse etter at hun i oktober ble innlagt natten over på et sykehus i London. Kongehuset opplyste at legene ba dronningen om å hvile i to uker og kun påta seg lette oppgaver. Bekymringene fikk fornyet kraft da hun i siste liten trakk seg fra søndagens minnemarkering.

Dronning Elizabeth er Storbritannias lengstlevende og lengst regjerende monark. Hun skal markere platinajubileum, altså 70 år på tronen, neste år.

«YOU»: I en sending på Fox News oppstår det en liten misforståelse mellom tv-profilene Laura Ingraham og Raymond Arroyo. Nå spekuleres det i om det er ekte eller iscenesatt. Vis mer

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer