Drapssiktet mann i Stavanger pågrepet, melder Stavanger Aftenblad

En drapssiktet mann i 30-årene er pågrepet etter at en mann i 40-årene ble funnet død i Stavanger lørdag kveld, skriver Stavanger Aftenblad.

En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for drap etter at en mann i 40-årene ble funnet død i Stavanger lørdag kveld, skriver Stavanger Aftenblad. Foto: Carina Johansen / NTB
En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for drap etter at en mann i 40-årene ble funnet død i Stavanger lørdag kveld, skriver Stavanger Aftenblad. Foto: Carina Johansen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

Pågripelsen skal ha skjedd i forbindelse med en større politiaksjon, skriver Stavanger Aftenblad.

– Jeg kan si at det er gjennomført en større politiaksjon mot en adresse i Stavanger natt til mandag, og at aksjonen er relatert til drapssaken fra lørdag kveld, sier operasjonsleder Victor Fenne-Jensen i Sørvest politidistrikt.

I tillegg skal en kvinne være pågrepet, skriver avisen.

Sørvest politidistrikt kunne ved 6-tiden ikke bekrefte opplysningene, men bekrefter at det natt til mandag hadde vært en større politiaksjon.

De opplyser videre at det vil komme en pressemelding mandag morgen.

Det var ved 18.30-tiden lørdag kveld at politiet fikk melding om en alvorlig voldshendelse i en leilighet i Stavanger sentrum. Politiet fant en mann i leiligheten som etter kort tid ble erklært død. Ikke lenge etter ble en mann i 30-årene er siktet for drap.

Ifølge VG var både den avdøde og den siktede mannen knyttet til det lokale rusmiljøet. De skriver også at mannen ble skutt og utsatt for grov vold, men dette er ikke bekreftet av politiet.

Mer om