Drapssiktet i Trondheim fengslet i fire uker

Mannen som er siktet for drapet på Stig Ola Westgård (56) i Trondheim, varetektsfengsles i fire uker.

Politiet på åstedet etter at en mann ble funnet død i en leilighet i på Lademoen i Trondheim lørdag morgen. En mann ble pågrepet på stedet. Foto: Joakim Halvorsen / NTB
Politiet på åstedet etter at en mann ble funnet død i en leilighet i på Lademoen i Trondheim lørdag morgen. En mann ble pågrepet på stedet. Foto: Joakim Halvorsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mannen, som er i 50-årene, ble framstilt for varetektsfengsling i Trøndelag tingrett mandag 17. mai. Han deltok på videolink fra St. Olavs hospital i fengslingsmøtet, skriver Adresseavisen.

– Vi frykter at han vil ødelegge bevis i saken dersom han er på frifot, sa påtaleansvarlig Hans Vang i Trøndelag politidistrikt i forkant av fengslingsmøtet.

Tingrettsdommer Eirik Lereim leste opp kjennelsen klokka 12.30. Den drapssiktede mannen ble varetektsfengslet i fire uker, hvorav to uker i full isolasjon.

Westgård ble lørdag morgen funnet død inne i leiligheten til den siktede mannen.

Det var klokka 8.14 lørdag morgen at politiet fikk melding fra helsepersonell om at en død person var funnet i en leilighet på Lademoen i Trondheim. Den siktede mannen ble pågrepet på stedet da politiet kom fram.

– Hva det var som gjorde at avdøde endte opp i siktedes leilighet, prøver vi å avdekke, sa Vang til NTB søndag ettermiddag.

Hendelsen skjedde i et boligstrøk med flere kommunale boliger.

(NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer