Drapssiktet ektemann i avhør tirsdag

Ektemannen til den drepte Tirhas Tekle Kifllay avhøres tirsdag. Han skal ha kjørt til svenskegrensa 28. mars, men ble avvist på grunn av koronakrisen.

Tirhas Tekle Kifllay ble funnet død ved sjøen utenfor Trolla i Trondheim. Krimteknikere jobber på stedet. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Tirhas Tekle Kifllay ble funnet død ved sjøen utenfor Trolla i Trondheim. Krimteknikere jobber på stedet. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Hittil har den drapssiktede ektemannen forklart seg fritt. I 10-tiden startet de nye avhørene, opplyser politioverbetjent John Ola Volden i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Han vil ikke kommentere innholdet i avhørene.

– Det er naturlig at vi går videre og kommer inn på nye tema, sånn at vi ikke snakker om det samme, sier politiadvokat Bente Bøklepp i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Mange tips

Naboer, familie, venner og arbeidskolleger skal også avhøres i saken, der politiet har fått mange tips etter at de fredag delte et bilde av familiens bil, en grå Mitsubishi Outlander 2010-modell.

De ba folk melde fra om noen har sett bilen mellom fredag 27. mars og tirsdag 7. april, da 33-åringen ble funnet død utenfor Trondheim. Ektemannen ble varetektsfengslet i fire uker skjærtorsdag, de to første ukene i full isolasjon.

Ukjente steder

Åstedet er ennå ukjent, men politiet jobber ut fra teorien om at firebarnsmoren, som opprinnelig er fra Eritrea, ble drept 27. mars. Ektemannen (34) nekter for å ha hatt noe med dødsfallet å gjøre. Han har så langt forklart at han la ut på en fire timer lang kjøretur rundt klokka 8 lørdag 28. mars. Turen gikk fra familiens hjem på Flatåsen, via Hommelvik langs gamle E6 til Stjørdalen og videre mot Storlien på grensa til Sverige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer