Drapsforsøk på seilbåt i Atlanterhavet: Siktede tilbake i Norge

En mann som er siktet for drapsforsøk om bord på en seilbåt i Atlanterhavet, er tilbake i Norge. Han fremstilles for varetektsfengsling over helga.

Publisert

Da siktede returnerte til Norge lørdag formiddag, ble han pågrepet av politiet. Han vil bli fremstilt for varetektsfengsling mandag i Oslo tingrett, opplyser Kripos i en pressemelding.

I slutten av juli fikk Kripos melding om at en skadd person var hentet på en seilbåt i Atlanterhavet og brakt til sykehus i Fransk Guyana. Den andre som var i båten, ble umiddelbart siktet for drapsforsøk. Begge mennene er norske statsborgere.

– Den siktede søkte etter hvert havn i Trinidad og Tobago, der han ble nektet innreise og holdt under oppsyn i seilbåten av myndighetene i landet. Personell fra Kripos dro denne uken til Trinidad og Tobago for å hente siktede til Norge, sier politiadvokat Anette Berger i Kripos.

Idet den siktede mannen ankom Norge lørdag formiddag, ble han pågrepet av politiet. Han vil bli fremstilt for varetektsfengsling mandag i Oslo tingrett.

Mannens forsvarer er Øyvind Bratlien.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer