Drapsetterforskning etter at en voksen og to barn døde i togpåkjørsel i Skåne

En voksen og to barn mistet livet i togpåkjørselen ved Hässleholm i Skåne sør i Sverige. Politiet etterforsker nå om de to barna ble drept.

Nødetatene på stedet der flere personer er påkjørt av et tog i Tormestorp i Skåne. Foto: Rickard Nilsson / TT / NTB
Nødetatene på stedet der flere personer er påkjørt av et tog i Tormestorp i Skåne. Foto: Rickard Nilsson / TT / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var toget fra Malmö til Stockholm som kjørte på de tre på høyde med Tormestorp, rett sør for Hässleholm, i en hastighet på 180 kilometer i timen, skriver Sydsvenskan. De tre satt ikke i en bil, men befant seg på sporet da de ble truffet av toget.

– En etterforskning av to drap er innledet, det dreier seg om barna. De pårørende er underrettet, heter det i en melding svensk politi la ut sent onsdag ettermiddag.

Politiets pressetalsmann Robert Loeffel sier til Dagens Nyheter at det var en relasjon mellom den voksne og barna, og at politiet ikke leter etter noen mistenkt.

Redningstjenesten evakuerte folk fra toget, mens lokfører og det øvrige togpersonalet er blitt tatt ut av tjeneste, slik rutinen er ved ulykker. Det er satt inn buss for tog på strekningen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer