Dønnum forlovet - fridde foran fullsatt stadion etter kaoskamp

Aron Dønnum gikk ned på kne for Celin Bizet Ildhusøy foran et fullsatt stadion i Belgia etter at kampen ble blåst av grunnet supporterbråk.

Aron Dønnøm fridde til Celin Bizet Ildhusøy etter kampen mellom Standard Liége og Anderlecht. Foto: Geir Olsen / NTB
Aron Dønnøm fridde til Celin Bizet Ildhusøy etter kampen mellom Standard Liége og Anderlecht. Foto: Geir Olsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en video Eleven Sports har lagt ut på Twitter kan man se de to tidligere Vålerenga-spillerne bli enige om å vie livet sitt til hverandre etter kaoskampen i Liége.

FRIDDE: Aron Dønnum (24) gikk ned på kne for Celin Bizet Ildhusøy (20) foran et fullsatt stadion i Belgia. Video: Twitter Vis mer

Kun minutter før hadde storkampen mellom Standard Liége og Anderlecht blitt blåst av etter at bortesupporterne hadde fyrt opp fyrverkeri og kastet bluss ut på banen.

Dønnum og Bizet fikk dele gleden med hele Liège-laget som sto rundt dem i ring og hoppet av glede. Publikum lot seg også rive med og klappet og ropte.

– Å fy faen, kan man høre Bizet si i videoen.

Standard Liége ledet kampen 3-1 da den ble blåst av. Nicolas Raskin, Marlon Fossey og tidligere Glimt-spiller Philip Zinckernagel scoret hjemmelagets mål.

Celin Bizet Ildhusøy sa ja da Aron Dønnum fridde i Liége søndag kveld. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
Celin Bizet Ildhusøy sa ja da Aron Dønnum fridde i Liége søndag kveld. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Vis mer

– Hvis vi hadde tapt, hadde jeg ikke gjort det. Vi skal nok gifte oss neste år. Vi har vært sammen i to år, og jeg visste at hun virkelig ønsket å gifte seg, så det var ingen risiko. Det er virkelig et øyeblikk som aldri vil bli glemt. Utrolig å kunne gjøre dette, med fansen og seieren var det den perfekte tiden å gjøre det på, sa Dønnum til Eleven Sports ifølge den belgiske avisen Het Nieuwsblad.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer