Vis mer

«Donald Trump er like amerikansk som Ku Klux Klan»

Slik reagerer Twitter på Donald Trumps siste uttalelser.

(upublisert) Opprettet


Donald Trumps liste med kontroversielle uttalelser begynner å bli ganske lang og folk reagerer fortsatt med «sa han virkelige det?».

Det har lenge stormet rundt den amerikanske presidentkandidaten, men den siste uken har han virkelig provosert mennesker over hele verden og internett har kokt i raseri.

Årsaken er blant annet fordi han vil at USA skal nekte alle muslimer innreise til landet, han ber om strengere kontroll på nettet for å få bukt med ekstreme islamister og han har ertet på seg britene etter å ha uttalt at deler av London er så radikalisert at politifolk frykter for sitt eget liv.

Trumps uttalelser om muslimer fikk også avisa Philadelphia Daily News til å trekke fram Hitler-referansen.

De siste dagene har det flommet over av Twitter-meldinger om den republikanske presidentkandidaten: Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.