Dødstallet stiger etter togulykken i Pakistan

Tallet på døde etter togulykken i Pakistan mandag har steget til minst 63, opplyser jernbaneselskapet Pakistan Railways.

Rydde- og redningsarbeidet fortsatte i Ghotki-distriktet i Pakistan, dagen etter at to tog kolliderte. Foto: Fareed Khan / AP / NTB
Rydde- og redningsarbeidet fortsatte i Ghotki-distriktet i Pakistan, dagen etter at to tog kolliderte. Foto: Fareed Khan / AP / NTB Vis mer
Publisert

Rydde- og redningsarbeidet fortsatte tirsdag etter den voldsomme togkollisjonen. Tallet på omkomne var tidligere 51, men tirsdag opplyste selskapet at ytterligere tolv personer var funnet døde inne i vrakene.

Ulykken skjedde i et avsidesliggende område i Ghotki-distriktet i provinsen Sindh sørøst i landet. Der hadde først et ekspresstog sporet av. Få minutter senere kjørte et fullt intercitytog inn i det avsporede ekspresstoget.

Ulykken skjedde ved 3.30-tiden om natten, på et tidspunkt da mesteparten av de til sammen 1.100 passasjerene på de to togene trolig sov. I tillegg til de over 60 døde er minst 100 andre skadd.

Det ble hentet inn spesialutstyr for å skjære opp de vrakede togvognene, og mer enn 15 timer etter kollisjonen pågikk letingen i vraket fortsatt. Militæret har bidratt med soldater, ingeniører og helikoptre i redningsarbeidet.

Det er uklart hva som forårsaket ulykken.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer