Illusjonisten Roy Horn er død, 75 år. Han var best kjent som halvparten av den tyske duoen «Siegfried & Roy». Han døde fredag av covid-19. Arkivfoto: Jeff Bottari / AP / NTB scanpix
Illusjonisten Roy Horn er død, 75 år. Han var best kjent som halvparten av den tyske duoen «Siegfried & Roy». Han døde fredag av covid-19. Arkivfoto: Jeff Bottari / AP / NTB scanpix Vis mer

Døde av covid-19

Illusjonisten Roy Horn er død, 75 år. Han var best kjent som halvparten av den tyske duoen «Siegfried & Roy».

Publisert

Det er Roy Horns talsperson Dave Kirvin som opplyser om dødsfallet til pressen.

Horn døde fredag i Las Vegas av covid-19, etter å ha blitt smittet av koronaviruset. 75-åringen kom opprinnelig fra Tyskland, født i Nordenham, nær Bremen.

Roy Horn var verdenskjent sammen med Siegfried Fischbacher da de fra slutten av 60-tallet kreerte ulike magishow på storstua The Mirage i Las Vegas. De populære forestillingene ble imidlertid lagt ned i 2003 etter at Roy ble alvorlig skadd av en av forestillingens medvirkende tigre. Sju år senere vendte duoen tilbake på scenen for et enkeltstående show i forbindelse med et veldedighetsarrangement.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.