Døde av covid-19

Illusjonisten Roy Horn er død, 75 år. Han var best kjent som halvparten av den tyske duoen «Siegfried & Roy».

Illusjonisten Roy Horn er død, 75 år. Han var best kjent som halvparten av den tyske duoen «Siegfried & Roy». Han døde fredag av covid-19. Arkivfoto: Jeff Bottari / AP / NTB scanpix
Illusjonisten Roy Horn er død, 75 år. Han var best kjent som halvparten av den tyske duoen «Siegfried & Roy». Han døde fredag av covid-19. Arkivfoto: Jeff Bottari / AP / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er Roy Horns talsperson Dave Kirvin som opplyser om dødsfallet til pressen.

Horn døde fredag i Las Vegas av covid-19, etter å ha blitt smittet av koronaviruset. 75-åringen kom opprinnelig fra Tyskland, født i Nordenham, nær Bremen.

Roy Horn var verdenskjent sammen med Siegfried Fischbacher da de fra slutten av 60-tallet kreerte ulike magishow på storstua The Mirage i Las Vegas. De populære forestillingene ble imidlertid lagt ned i 2003 etter at Roy ble alvorlig skadd av en av forestillingens medvirkende tigre. Sju år senere vendte duoen tilbake på scenen for et enkeltstående show i forbindelse med et veldedighetsarrangement.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer