Død mann funnet i Fredrikstad

En død mann ble onsdag morgen funnet i Fredrikstad. Mannen er foreløpig ikke identifisert.

En mann ble onsdag morgen funnet død like ved Østfoldhallen i Fredrikstad. Politiet har ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt. Arkivfoto: Erik Johansen / NTB
En mann ble onsdag morgen funnet død like ved Østfoldhallen i Fredrikstad. Politiet har ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt. Arkivfoto: Erik Johansen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge Fredriksstad Blad ble mannen funnet utenfor Østfoldhallen av en syklist. Avisa skriver at dødsfallet karakteriseres som mistenkelig, men at politiet opplyser at de ikke har noen grunn til å tro at det har skjedd noe kriminelt.

– Vi holder alle muligheter åpne, og undersøker området rundt her nå for å se om vi finner noe som kan knyttes til dødsfallet, sier innsatsleder Frode Petersen.

Det ble umiddelbart igangsatt hjerte og lungeredning og ambulanse ble tilkalt, men mannen ble erklært død da ambulansen kom til stedet, skriver avisen.

Mannen hadde ikke noen identifikasjonspapirer på seg og identiteten er derfor foreløpig ikke kjent.

Politiet har sperret av området og krimteknikere er i gang med undersøkelser. Også hundepatruljen er i søk i området.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer