Dobbeltdrapsdømt døde i fengsel

Den 55 år gamle mannen som sonet en forvaringsdom for å ha drept to naboer på Kvaløya i 2014, døde i fengselet i september.

Mannen som i 2016 ble dømt til 21 års forvaring for to drap i et kommunalt boligkompleks på Kvaløysletta i Troms, døde under soning på Ila landsfengsel i september. Arkivfoto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB
Mannen som i 2016 ble dømt til 21 års forvaring for to drap i et kommunalt boligkompleks på Kvaløysletta i Troms, døde under soning på Ila landsfengsel i september. Arkivfoto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB Vis mer
Publisert

Mannen ble i 2016 dømt til 21 års forvaring og sonet dommen på Ila landsfengsel. Han døde i fengselet sent i september.

– Det medfører riktighet at den innsatte dessverre har avgått ved døden. Kriminalomsorgen ble informert om dødsfallet av helsevesenet. Ut over dette finner vi det, av hensyn til lovpålagt taushetsplikt, ikke naturlig å kommentere saken videre, opplyser Tonje Sandal, leder ved straffegjennomføringsseksjon ved Ila fengsel, til avisa Nordlys.

Mannen ble dømt for å ha drept Hermod Magne Steinsund og Stein Håvard Larsen i Tromsø i september 2014. Larsen ble aldri funnet, men 55-åringen ble dømt for begge drapene.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer