Det tidligere hotellet der ekssamboeren til kvinnen ble funnet død i 2014. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Det tidligere hotellet der ekssamboeren til kvinnen ble funnet død i 2014. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer

Dobbeltdrap i Kristiansand

Dobbeltdraps­-tiltalt kvinne i Kristiansand vil forklare seg

Den 43-årige kvinnen som er tiltalt for dobbeltdrap i Kristiansand, vil forklare seg når ankesaken kommer opp tirsdag neste uke.

Publisert

Det opplyser forsvareren hennes, advokat Olav Sylte, til NTB.

Mandag var forsvareren sammen med de andre partene i saken i et forberedende rettsmøte for å drøfte fremdriften i saken, som kommer opp for Agder lagmannsrett fra 19. mars.

– Jeg har informert retten om at hun ønsker å forklare seg, sier Sylte, som ikke ønsker å kommentere hva som er bakgrunnen for kvinnens avgjørelse.

Kvinnen har ikke forklart seg, verken for politiet eller retten, siden hun ble siktet i saken. Sylte sier han ikke vil innkalle noen nye vitner til ankesaken.

I slutten av februar ble 43-åringen dømt til 21 års forvaring for drap på faren og ekssamboeren.

Det er 17 år siden kvinnens far ble funnet død i et badekar i sitt hjem i Kristiansand. Tolv år senere ble hennes tidligere samboer funnet død på et hotellrom i byen. Farens grav ble åpnet i desember 2017, og det ble da påvist beroligende stoffer i kroppen.

Kvinnen har hele tiden nektet straffskyld.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.