Djokovic med Ruud-hyllest. Spsielt én ting imponerte ham

Casper Ruud yppet seg mot verdensener Novak Djokovic i semifinalen av Roma Masters. Etter duellen satt komplimentene fra tennislegenden løst.

Serbia's Novak Djokovic serves the ball to Germany's Dominik Koepfer during their quarterfinal match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Saturday, Sept. 19, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP)
Serbia's Novak Djokovic serves the ball to Germany's Dominik Koepfer during their quarterfinal match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Saturday, Sept. 19, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP) Vis mer
Publisert

Det var spesielt én ting det serbiske tennisesset ble imponert av.

– «Forehanden» er hans våpen. Han bruker den veldig bra, sa Djokovic til pressen.

Ruud tapte til slutt den intense semifinalen av Roma Masters. Oppgjøret var nordmannens første oppgjør mot en av tennissportens absolutte storfisker, og 21-åringen gjorde seg på ingen måte bort i kampen som til slutt endte 7-5, 6-3 i Djokovics favør.

Favorittunderlaget

– Jeg synes Casper er en veldig god spiller. Han er veldig dedikert i jobben han gjør både på og utenfor banen. Han er en fin fyr og trener på (Rafael) Nadal-akademiet. Han har et mønster i spillet sitt på grus med mye spinn. Så det er ingen tilfeldighet at han kom til semifinalen her i Roma. Jeg er sikker på at vi vil se mer av ham i de større turneringene, spesielt på dette underlaget, sa Djokovic.

For det er ingen hemmelighet at nettopp grusunderlaget er Ruuds foretrukne underlag.

– Det er et veldig spesielt underlag, og det er veldig tydelig at grus er Caspers spesialitet. Han skjønner hvordan han skal bevege seg for å kunne angripe med forehanden sin, sa serberen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer