Disse barna er ikke sanne!

De er åpenbart født med talent: Josiah (4) fra USA har truffet basketkurven med proff presisjon siden han var ett år, og bleie-skateren Kahlei (2) fra Australia er allerede megakjendis.

(upublisert) Opprettet

Basket-fenomenet

Fire år gamle Josiah Brown fra North Carolina spiller allerede basket med 9-åringer hjemme i Wilmington. Hans store helt er Oklahoma Thunders-spilleren Kevin Durant, og ifølge faren har han klart å etterligne Durants presisjonskast siden han var ett år. Nå har Durant blitt gjort oppmerksom på sin 4-årige fan og er mektig imponert.

Bleie-skateren

Kahlei fra Victoria i Australia er to år gammel, og har stått på rullebrett siden han var seks måneder. Ikke så rart, kanskje, siden han er minstemann av sju søsken som alle har skateboard-dilla!

Matte-geniene

Men det er selvsagt ikke bare i idrett det er masse talent. Disse mattegeniene er i tenårene, og kaller seg «mattleter». De konkurrerer i matte, og vet svaret før spørsmålet er ferdig stilt!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.