Dette ville vi brukt 127 millioner kroner på

Tatt silikonpupper, kastrert bikkja eller bygget en kirke. Les de kreative forslagene.

(upublisert) Opprettet
Onsdag kveld stakk av ei dame fra Kristiansund av med den neste største premier i Norsk Tippings historie. Lykketallet i VikingLotto gikk inn, og kvinnen vant over 127 millioner kroner. - Det er helt ufattelig. Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si. Jeg er nesten litt redd for at jeg skal våkne opp i morra og bare oppdage at det var en drøm, sa damen i 50-årene da hun fikk telefon fra Norsk Tipping.
SOL spurte Facebook-følgerne våre om hva de ville brukt pengene på. Mange ville betalt ned gjeld og kjøpt seg hus, men ikke alle er like tradisjonelle. - Hadde jeg vunnet, ville jeg tatt silikonpupper og kvittet meg med strekkmerker. Så ville jeg reist jorda rundt, betalt all gjelden til foreldrene min og tatt en helvetes fest. - Jeg ville kastrert bikkja, tatt en lang ferie og shoppet masse. Så ville jeg dratt på IKEA og kjøpt meg en ny seg, skriver en. Andre ville prioritert pengene noe annerledes. - Jeg hadde gitt 110 millioner til ny kirke i Vennesla og levd resten av livet på renta fra gjenstående. Andre ville feiret pengesummen med å kjøre mat til fremmede, kjøpt øl, sikret fremtiden til barna, kjøpt Volvo 240, et hus i Karibien, eller en romferge.

- Måtte kjøpt kiste

Flere påpeker at de ville stryket med eller besvimt om de hadde vunnet svimlende 127 millioner. - Noe av det måtte nok sønnen min ha brukt på kiste til meg. Hadde jeg vunnet så mye penger så hadde jeg nemlig dødd av sjokk, skriver kvinne på SOLs Facebook-side. Og hun er ikke den eneste. - Jeg ville dødd av sjokk, så ville ikke fått noe glede av pengene.

Vil ikke ha 127 millioner

Andre sier at de hadde fortsatt livet som normalt, mens andre aldri ville hatt så mye penger. - Jeg tror ikke en så stor sum penger vil gjøre noen lykkelige. Kanskje for en periode, men man mister i mange tilfeller fokus på alt som er viktig rundt seg. Penger er virkelig ikke alt. Jeg tror et så stort beløp vil føre med seg mer problemer en glede i lengden, mener ei. En annen har føttene godt plantet på jorden og sier at han aldri ville sluttet å jobbe. - Jeg hadde aldri slutta og jobbe og jeg hadde hatt en «vanlig» økonomi som alle andre. Kanskje jeg hadde kjøpt en leilighet, men ikke mer enn en vanlig person har råd til.  Slik så det ut da Norsk Tipping ringte vinneren:

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.