Om SAS-opplysninger:

- Dette tåler ikke dagens lys. Jeg er sjokkert

Fagforbundet reagerer kraftig på opplysninger om at SAS skal ha krevd en tiårig tariffavtale uten streikerett. – Fagforeningsknusing, sier leder Mette Nord.

Fagforbundsleder Mette Nord sier forbundet må vurdere om de fortsatt skal fly med SAS i lys av opplysningene som har kommet fram. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
Fagforbundsleder Mette Nord sier forbundet må vurdere om de fortsatt skal fly med SAS i lys av opplysningene som har kommet fram. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

– Dette tåler ikke dagens lys. Jeg er sjokkert. Det er ingen god grunn for Fagforbundet å fortsette å bruke SAS når fagforeningsknusing er det store målet. Vi må gjøre en grundig vurdering fremover, sier Nord.

Hun viser til at SAS lenge har vært forbundets foretrukne flyselskap på grunn av ordnede forhold for de ansatte. Men nå er situasjonen en helt annen, mener hun.

– Alle skal ha organisasjonsrett og streikerett. Det er dette som nå står på spill, sier Nord.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer