Vis mer

Dette skjer torsdag 7. april

Sjekk dagens viktigste hendelser.

(upublisert) Opprettet

09.30: Norges Rederiforbunds Årskonferanse 2016


Nyheter: Rederiforbundets årskonferanse på Bristol i Oslo. Innledere på årskonferansen er blant andre finansminister Siv Jensen, forsvarsminister Ine Eriksen Søreide, klima- og miljøminister Vidar Helgesen og Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre,

11.00: Høstlansering på Oslo Nye Teater


Underholdning: Teatersjef Kim Bjarke presenterer av noen av høstens godbiter på Oslo Nye Teater.

12.00: Høyres kvinneforums konferanse


Nyheter: Høyres kvinneforums konferanse i Oslo. Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner og kulturminister Hofstad Helleland er blant innlederne.

19.00: Getligaen: Semifinale


Ishockey: 6. kamp i semifinale-playoff i Getligaen. Lørenskog er klare for finale, mens Storhamar møter Stavanger Oilers i sjette kamp i kveld. Stavanger leder 3-2 før denne kampen. Sendes på TV 2 Sportskanalen.

21.05: Europaligaen: Kvartfinaler


Fotball: Kvartfinalene i Europaligaen spilles i kveld. Liverpool møter Borussia Dortmund i Tyskland (sendes ditekte på MAX).

Dessuten...


Kosovos nye president tas i ed


Nyheter: Tidligere statsminister og geriljaleder Hashim Thaci, som ble valgt til Kosovos nye president 26. februar, tas i ed.

Nigers gjenvalgte president tas i ed


Nyheter: Nigers president Mahamadou Issoufou, som ble gjenvalgt for fem nye år med 92,5 prosent av stemmene i valget 22. mars, tas i ed.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.