Vis mer

Dette skjer torsdag 31. mars

Sjekk dagens viktigste hendelser.

(upublisert) Opprettet

00.01: Selvangivelsen 2015


Nyheter: Fra midnatt er selvangivelsen tilgjengelig for 3,6 millioner norske skattebetalere. utsendelsen av selvangivelsen på papir skjer også i dag.
Mer info

08.00: Dom i den internasjonale krigsforbryterdomstolen


Nyheter: Bare en uke etter at Radovan Karadzic fikk sin dom i Haag, er det i dag klart for en ny domsavsigelse i den internasjonale krigsforbryterdomstolen for det tidligere Jugoslavia (ICTY). Dommen gjelder den krigsforbrytertiltalte serbiske ultranasjonalisten Vojislav Seselj, som blant annet er tiltalt for etnisk rensing, drap og tortur av kroater og bosniske muslimer under krigen på 1990-tallet.

09.30: Driedaagse De Panne 2016


Sykling: Siste dag av tredagersrittet. Først med landeveisritt i De Panne (112 km med målgang ca kl. 12.00), og tempo-avslutning (14,2 km, starter kl. 14.30).

10.00: Ski-NM, Beitostølen


Langrenn: Andre del av årets norgesmesterskap arrangeres denne uka. Torsdag er det lagsprint for kvinner og menn. Finale damer ca. kl. 13.00, mens mennenes finale går ca. 13.45.

14.00: Lønnsforhandlinger for hotell og restaurant


Nyheter: Fellesforbundet starter forhandlingene for Riksavtalen for hotell og restaurant med NHO reiseliv. Forhandlingene foregår i NHOs lokaler i Oslo.

19.30: Mariah Carey i Oslo Spektrum


Musikk: En av de siste tiårenes største popartister er tilbake i Oslo i kveld.

02.00: David Bowie minnekonsert


Underholdning: Natt til fredag arrangeres stjernespekket hyllest til «the Music of David Bowie» i Carnegie Hall i New York. Blant artistene som stiller opp er Debbie Harry, Pixies, Michael Stipe og Cyndi Lauper. Konserten holdes også natt til lørdag. Begge konsertene er utsolgt, men streames direkte i samarbeid med Skype.

Dessuten...


Statsministeren på Nuclear Security Summit


Nyheter: Statsminister Erna Solberg deltar på Nuclear Security Summit (NSS) i Washington DC torsdag og fredag. President Obama er vertskap for møtet, som er det fjerde i rekken. Torsdagens program er hovedsaklig en middag for alle deltakerne.

Avinors årsrapport


Nyheter: Avinor legger fram sin årsrapport for 2015.

Norgesgruppens årsresultat


Nyheter: Norgesgruppen legger fram sitt årsresultat for 2015. Norgesgruppen eier blant annet dagligvarebutikkene Kiwi, Meny, Joker og Spar, samt Deli de Luca, MIX-kioskene, Kaffebrenneriet og Dolly Dimple's.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.