Dette skjer torsdag 3. mars

Sjekk dagens viktigste hendelser.

Dette skjer torsdag 3. mars
(upublisert) Opprettet

09.30: Verdens dyreste mynt til Oslo


Nyheter: Den første sølvdollaren - «Flowing Hair Silver Dollar» fra 1794 - verdens dyreste mynt, stilles ut sammen med en av de første utgavene av Den amerikanske uavhengighetserklæringen på Historisk museum i Oslo. Mynten har en verdi på rundt 90 millioner norske kroner, og stilles ut til og med søndag.
Les mer

10.00: Krimfestivalen


Underholdning: Krimfestivalen åpner i Oslo. Årets festivalforfatter er Jo Nesbø, Rivertonprisen deles ut kl. 11.30 og internasjonale gjester er bl.a. Peter Swanson, Jessica Cornwell, Viveca Stern og Robert Wilson. Festivalen avsluttes lørdag.
Les mer

10.00: Stortingsbygningen feirer 150 år


Nyheter: Jubileumsfeiring på Stortinget med inviterte gjester i anledning 150-årsdagen for Stortingsbygningen. Den ble tatt i bruk første gang 5. mars 1866, men feires torsdag.
Les mer

11.00: Litteraturkritikerprisene 2015


Underholdning: Kritikerprisen for beste sakprosabok for voksne, for beste oversettelse, for beste barne- og ungdomsbok og beste voksenbok deles ut i Litteraturhuset i Oslo i regi av Norsk kritikerlag.
Les mer

11.15: Nasjonal helse- og sykehusplan


Nyheter: Høyre, Fremskrittspartiet og Venstre legger fram felles avtale om nasjonal helse- og sykehusplan på en pressekonferanse i Stortinget.
Les mer

12.00: Filmkritikerprisen 2015


Film: Norsk filmkritikerlag deler ut Filmkritikerprisen for beste norske langfilm i kinodistribusjon i 2015. De nominerte filmene for hovedprisen er: «De nærmeste» (regi: Anne Sewitsky) og «Louder Than Bombs» (regi: Joachim Trier).
Les mer

15.30: VM i skiskyting: Mixed-stafett


Skiskyting: Første øvelse i skiskytter-VM i Holmenkollen er mixed-stafett. Medaljeseremoni i Oslo sentrum kl. 20.00
Les mer

16.30: Hjernekraftprisen 2015


Nyheter: Forskerforbundet deler ut Hjernekraftprisen 2015, en formidlingspris til en eller flere forskere som har synliggjort betydningen av forskning og utviklingsarbeid.
Les mer

19.00: By:larm 2016


Musikk: Bransjefestivalen fortsetter med en mengde konserter i Oslo sentrum. I kveld med blant andre svenske Bob Hund, Monica Heldal og rundt 50 artister du ikke trolig ikke har hørt om ennå.
Les mer

03.00: Fox News republikanske presidentdebatt


USA-valg: De republikanske kandidatene møtes til Fox News' presidentdebatt i Detroit, Michigan. Donald Trump, Ted Cruz, Marco Rubio, John Kasich og Ben Carson deltar, moderatorer er Megyn Kelly, Bret Baier og Chris Wallace. TV-sendingen starter 03.00 natt til fredag norsk tid.
Mer info

Dessuten...


Nyheter: I dag er det verdens villmarkslivsdag (World Wildlife Day). Les mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer