Annonse

Dette skjer torsdag 3. mars

Sjekk dagens viktigste hendelser.

09.30: Verdens dyreste mynt til Oslo


Nyheter: Den første sølvdollaren - «Flowing Hair Silver Dollar» fra 1794 - verdens dyreste mynt, stilles ut sammen med en av de første utgavene av Den amerikanske uavhengighetserklæringen på Historisk museum i Oslo. Mynten har en verdi på rundt 90 millioner norske kroner, og stilles ut til og med søndag.
Les mer

10.00: Krimfestivalen


Underholdning: Krimfestivalen åpner i Oslo. Årets festivalforfatter er Jo Nesbø, Rivertonprisen deles ut kl. 11.30 og internasjonale gjester er bl.a. Peter Swanson, Jessica Cornwell, Viveca Stern og Robert Wilson. Festivalen avsluttes lørdag.
Les mer

10.00: Stortingsbygningen feirer 150 år


Nyheter: Jubileumsfeiring på Stortinget med inviterte gjester i anledning 150-årsdagen for Stortingsbygningen. Den ble tatt i bruk første gang 5. mars 1866, men feires torsdag.
Les mer

11.00: Litteraturkritikerprisene 2015


Underholdning: Kritikerprisen for beste sakprosabok for voksne, for beste oversettelse, for beste barne- og ungdomsbok og beste voksenbok deles ut i Litteraturhuset i Oslo i regi av Norsk kritikerlag.
Les mer

11.15: Nasjonal helse- og sykehusplan


Nyheter: Høyre, Fremskrittspartiet og Venstre legger fram felles avtale om nasjonal helse- og sykehusplan på en pressekonferanse i Stortinget.
Les mer

12.00: Filmkritikerprisen 2015


Film: Norsk filmkritikerlag deler ut Filmkritikerprisen for beste norske langfilm i kinodistribusjon i 2015. De nominerte filmene for hovedprisen er: «De nærmeste» (regi: Anne Sewitsky) og «Louder Than Bombs» (regi: Joachim Trier).
Les mer

15.30: VM i skiskyting: Mixed-stafett


Skiskyting: Første øvelse i skiskytter-VM i Holmenkollen er mixed-stafett. Medaljeseremoni i Oslo sentrum kl. 20.00
Les mer

16.30: Hjernekraftprisen 2015


Nyheter: Forskerforbundet deler ut Hjernekraftprisen 2015, en formidlingspris til en eller flere forskere som har synliggjort betydningen av forskning og utviklingsarbeid.
Les mer

19.00: By:larm 2016


Musikk: Bransjefestivalen fortsetter med en mengde konserter i Oslo sentrum. I kveld med blant andre svenske Bob Hund, Monica Heldal og rundt 50 artister du ikke trolig ikke har hørt om ennå.
Les mer

03.00: Fox News republikanske presidentdebatt


USA-valg: De republikanske kandidatene møtes til Fox News' presidentdebatt i Detroit, Michigan. Donald Trump, Ted Cruz, Marco Rubio, John Kasich og Ben Carson deltar, moderatorer er Megyn Kelly, Bret Baier og Chris Wallace. TV-sendingen starter 03.00 natt til fredag norsk tid.
Mer info

Dessuten...


Nyheter: I dag er det verdens villmarkslivsdag (World Wildlife Day). Les mer