Dette skjer torsdag 24. mars

Sjekk dagens viktigste hendelser.

14.00: Dom mot Radovan Karadzic


Nyheter: Etter 497 dager i retten i FNs krigsforbryterdomstol for det tidligere Jugoslavia i Haag, blir det endelig avsagt dom mot den tidligere presidenten i den serbiske republikken, Radovan Karadzic. Han er tiltalt for fiolkemord under den bosniske krigen mellom 1992 og 1995. Karadzic ble arrestert i 2008, og rettssaken startet i oktober 2012. Selve rettsforhandlingene ble avsluttet i oktober 2014. Domsavsigelsen kan ses direkte på domstolens hjemmesider.
Les mer

16.00: EUs justis- og innenriksministere møtes til krisemøte


Nyheter: EUs justis- og innenriksministere møtes i Brussel for å ha krisemøte i etterkant av Brussel-terroren. Ministrene skal blant annet diskutere Schengen-grensen og lanseringen av et nytt system for innhenting og deling av passasjerinformasjon. Norges justisminister, Anders Anundsen, kommer ikke til å delta.

18.00: Privatlandskamp: Estland - Norge


Fotball: De norske herrene spiller treningskamp mot Estland i Tallinn. TV-sendes på Eurosport Norge.

20.45: Privatlandskamper i fotball


Fotball: En rekke treningskamper spilles i kveld. Italia - Spania, Wales - Nord-Irland og Tsjekkia - Skottland spiller alle klokka 20.45. Dessuten spiller blant andre Danmark - Island (kl. 20.00) og Tyrkia - Sverige (kl. 19.45).

00.30: VM-kval.: Chile - Argentina


Fotball: Sør-Amerika er i gang med kvalifiseringen til VM i Russland i 2018. Chile og Argentina (kl. 00.30, vises på Viasat Fotball) og Peru - Venezuela (kl. 03.30) møtes natt til fredag.

Dessuten...


The Gathering


Nyheter: The Gathering fortsetter i Vikingskipet på Hamar. 5.500 ungdommer er samlet til dataspill, foredrag, workshops, konserter og mye annet.
Les mer

New Zealand med folkeavstemning om nytt flagg


Nyheter: Foreløpig resultat av folkeavstemningen om New Zealand skal få nytt flagg ventes offentliggjort.

Nyheter: Torsdag er verdens tuberkulosedag.