Vis mer

Dette skjer torsdag 21. april

Sjekk dagens viktigste hendelser.

(upublisert) Opprettet

Dronning Elizabeth fyller 90 år


Nyheter: Den britiske dronningen fyller 90 år i dag. Dagen markeres med spaserturer i Windsor, og på kvelden skal dronningen tenne den første av rundt 900 varder som til slutt skal tennes over hele verden.

09.00: Rapport om asylsystemet i Tyrkia


Nyheter: NOAS (Norsk organisasjon for asylsøkere) lanserer en rapport om asylsystemet i Tyrkia: «Seeking asylum in Turkey. A critical review of Turkey's asylum laws and practices» i Kulturhuset i Oslo.

09.00: Regjeringens konferanse om fremtidens transportløsninger


Nyheter: Regjeringens konferanse om fremtidens transportløsninger og omstilling til lavutslippssamfunnet på Astrup Fearnley Museet i Oslo. Statsminister Erna Solberg holder innlegg kl. 09.00. Den amerikanske transportministeren Anthony Foxx og Elon Musk fra Tesla Motors deltar sammen med en rekke nasjonale og internasjonale eksperter i tillegg til presentasjoner fra blant andre Kristin Skogen Lund fra NHO og Bjørn Kjos fra Norwegian.10.00: OL-ilden tennes


Sport: Den olympiske ild for sommerlekene i Rio de Janeiro skal tennes i antikkens Olympia. Den overleveres etter en gresk fakkelstafett til representanter for Rio de Janeiro under en seremoni 27. april, og fraktes så til Brasil hvor en ny fakkelstafett venter.13.00: FNs høykommisær for flyktninger til Oslo


Nyheter: Flyktninghjelpen arrangerer konferanse i Samsunnssalen i Oslo om utfordringer og muligheter for å gi beskyttelse til folk på flukt fra krig og katastrofer. FN høykommissær for flyktninger Filippo Grandi og Flyktninghjelpens generalsekretær Jan Egeland er blant hovedtalerne på konferansen.16.00: Norway Chess


Sjakk: 3. runde i Norway Chess spilles i Stavanger Forum.

19.00: Tippeligaen: 6. serierunde


Fotball: Resten av kampene i 6. serierunde i Tippeligaen: Lillestrøm - Aalesund, Molde - Vålerenga, Start - Sarpsborg 08 (sendes direkte på TV 2 Zebra) og Tromsø - Rosenborg.20.45: Premier League: Arsenal - West Bromwich


Fotball: «Hengekamp» på Emirates i London mellom Arsenal og West Bromwich.Dessuten...


President Obama i Saudi-Arabia


Nyheter: USAs president Barack Obama i Saudi-Arabia for å overvære det regionale toppmøtet GCC.

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit besøker Ålesund


Nyheter: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit er i Ålesund i dag, blant annet for å være til stede ved åpningen av «Marine Proteins and Peptides Symposium 2016».

Utenriksminister Brende til Latvia


Nyheter: Utenriksminister Børge Brende reiser til Latvia for å delta på utenriksministermøte med de nordisk-baltiske landene og Visegrad-landene.

Netanyahu besøker Putin


Nyheter: Israels statsminister Benjamin Netanyahu besøker president Vladimir Putin.

ESB har rentemøte


Nyheter: Den europeiske sentralbanken kommer med rentebeskjed i etterkant av rentemøte i Frankfurt.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.