Dette skjer torsdag 12. mai

Dette skjer torsdag 12. mai

Sjekk dagens viktigste hendelser.

(upublisert) Opprettet

07.00: Drømmestipendet 2016


Underholdning: Drømmestipendet er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. En million kroner skal fordeles på 100 unge kulturutøvere. 340 utøvere er nominert.10.30: Rentebeslutning av Norges Bank


Nyheter: Norges Bank offentliggjør sin rentebeslutning på pressekonferanse.12.00: Konferanse om havbruk i Trondheim


Nyheter: Arbeiderpartiets stortingsgruppe, LO og Tekna inviterer til en tverrfaglig konferanse om havnasjonen Norges fremtid. Konferansen holdes som en del av Ocean Week på NTNU i Trondheim. Jonas Gahr Støre holder åpningstale kl. 12.10.13.30: Foredrag med forsvarssjefen


Nyheter: Forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen holder foredrag om «Status og utfordringer for Forsvaret» på årsmøtet til Den norske Atlanterhavskomité i Oslo.15.15: Ishockey-VM: Tsjekkia - Norge


Ishockey: Norge møter Tsjekkia i Moskva (vises på Eurosport Norge). Samtidig spilles USA - Frankrike.

19.00: Tippeligaen: 10. serierunde


Fotball: De resterende fire kampene i midtukerunden i Tippeligaen: Sarpsborg 08 - Aalesund, Sogndal - Tromsø, Stabæk - Viking (sendes direkte på TV 2 Zebra) og Start - Rosenborg.

19.15: Ishockey-VM


Ishockey: Russland - Danmark og Canada - Tyskland.

21.00: Eurovision Song Contest: 2. semifinale


Underholdning: Norges Agnete skal i aksjon for å skaffe finaleplass i årets Eurovision i Globen i Stockholm. Norge opptrer som nummer 15. De andre landene i kveldens semifinale er Latvia, Polen, Sveits, Israel, Hviterussland, Serbia, Irland, Makedonia, Litauen, Australia, Slovenia, Bulgaria, Danmark, Ukraina, Georgia, Albania og Belgia.

Dessuten...


Internasjonalt antikorrupsjonstoppmøte


Nyheter: Toppmøte om korrupsjon arrangeres i London i regi av den britiske regjeringen og statsminister David Cameron. Statsminister Erna Solberg deltar og holder et innlegg. FN, Verdensbanken, OECD og IMF deltar sammen med over 40 land.

Utenriksminister Brende til Canada


Nyheter: Utenriksminister Børge Brende reiser til Canada for politiske samtaler.

Listhaug til Nederland og Tyskland


Nyheter: Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug besøker utlendingsenteret på Schipol, skal ha møte med visestatsminister Lodewijk Asscher (Arbeids- og sosialminister), og statssekretær Klaas Djikhoff for sikkerhet og justis. Listhaug drar videre til Tyskland fredag.
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer