Vis mer

Dette skjer torsdag 10. mars

Sjekk dagens viktigste hendelser.

(upublisert) Opprettet

08.30: Plenumssesjon i Europaparlamentet


Nyheter: EUs medlemsnasjoner møtes i plenum i Strasbourg. Øverst på agendaen står diskusjon rundt håndteringen av zikavirus-epidemien.

09.00: Stortinget: Høring om forebygging kroppspress hos barn og unge


Nyheter: Familie- og kulturkomiteen på Stortinget holder høring om et representantforslag om å forebygge kroppspress hos barn og unge. Til høringen kommer Press – Redd Barna ungdom, Ungdom mot retusjert reklame og Landsgruppen av helsesøstre.

10.00: Prognoser for norsk og internasjonal økonomi


Nyheter: Statistisk sentralbyrå legger fram prognoser for norsk og internasjonal økonomi i Oslo.

10.00: Nasjonal kreftsatsing konferanse


Nyheter: Mange av landets fremste kreftforskere, leger og helsepolitikere skal diskutere ferske forskningsresultater, utveksle ideer og debattere hvordan vi kan forbedre kreftomsorgen i det norske helsevesenet. Konferansen arrangeres på Losby utenfor Oslo, og avsluttes fredag.
Les mer

12.00: Sykling: Paris - Nice


Sykling: 4. etappe av rittet Paris – Nice går fra Juliénas til Romans-sur-Isère (195 km). Målgang rundt kl. 16.30. TV 2 sender fra kl. 15.00.

15.30: VM i skiskyting: Normalprogram, menn


Skiskyting: Skiskytter-VM i Holmenkollen fortsetter etter to hviledager med normalprogram (20 km) for menn.
NRK1 sender direkte fra kl. 14.00

18.00: Landets beste arbeidsplasser kåres


Nyheter: Landets beste arbeidsplasser kåres under et arrangement i Samfunnssalen i Oslo. Nesten 30.000 ansatte i over 180 norske selskaper har sagt sin mening om arbeidsplassen.

21.05: Europaligaen: 8-delsfinaler


Fotball: Første kamp i 8-delsfinalene i Europaligaen. Kveldens storkamp er Liverpool mot Manchester United på Anfield Road (sendes på TV-kanalen Max). Fire av kampene spilles kl. 19.00, inkludert Broussia Dortmund - Tottenham.

02.00: CNN Republican debate


USA-valg: Natt til fredag møtes nok en gang de republikanske presidentkandidatene til debatt på CNN. Debatten finner sted i Miami, bare dager før det viktige primærvalget i samme stat.

Dessuten...


Nyheter: Kulturminnedagene 2016 markeres som en del av de europeiske Kulturminnedagene (European Heritage Days).

WHO vurderer zikavirus-situasjonen


Nyheter: Verdens helseorganisasjon (WHO) møtes for å vurdere ny informasjon om forskning på forbindelsen mellom zikaviruset og fosterskaden mikrokefali og den sjeldne sykdommen Guillain-Barré-syndrom, som kan føre til lammelser. De skal også gi nye reiseråd, råd for handel og kontroll av mygg.

EUs justis- og innenriksministre møtes


Nyheter: EUs justis- og innenriksministre kommer sammen til to-dagers møte i rådet for juridiske spørsmål og innenriksspørsmål. På agendaen står blant annet flyktningkrisen og terrortrusselen.

Rentebeslutning i Den europeiske sentralbanken


Nyheter: Den europeiske sentralbanken tar ny rentebeslutning på møte i Frankfurt, Tyskland.

Verdens største cruiseskip testes


Nyheter: Første prøveseilas for verdens største cruiseskip, Harmony of the Seas, i Saint-Nazaire i Frankrike.

Europarådets generalsekretær til Oslo


Nyheter: Europarådets generalsekretær Thorbjørn Jagland kommer på offisielt besøk til Norge torsdag og fredag. Programmet starter 08.00 torsdag morgen.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.