Dette skjer tirsdag 26. april

Sjekk dagens viktigste hendelser.

09.00: Presentasjon av TNS Gallups Helsepolitiske barometer 2016


Nyheter: TNS gallup har for første gang laget en helsepolitisk undersøkelse der helseaktører har bidratt med politisk forankrede spørsmål. De presenterer resultater på konferansen i Filmens Hus i Oslo, med påfølgende politisk debatt.

09.00: Telenor lanserer nyheter for mobil


Nyheter: Telenor inviterer til pressekonferanse med nyheter for mobil på Fornebu.

10.00: Stortinget


Nyheter: Stortinget har møte i pleunum i dag. Blant annet debatteres eksport av norsk utrangert forsvarsmateriell. Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) inviterer til debatt om samme tema i Oslo Militære Samfunds lokaler kl. 13.00.

10.30: Norges største hoppetaukonkurranse


Nyheter: Norges største hoppetaukonkurranse i regi av Nasjonalforeningen for folkehelsen. Over halvparten av landets barneskoler deltar, til sammen 100.000 barn, for å promotere en mer aktiv skolehverdag. Offisiell åpning i Spikesuppa i Oslo.

10.30: Konferanse om mat og måltider i skolen


Nyheter: Helsedirektoratet og Nasjonalt senter for mat, helse og fysisk aktivitet holder dagskonferanse om mat og måltider i skolen og lanserer av noen foreløpige tall fra UNGKOST-undersøkelsen.

12.00: Mediamøte med Aksel Lund Svindal


Alpint: Aksel Lund Svindal har annonsert pressemøte.

12.00: Jurykjennelse i Hillsborough-saken


Nyheter: Etter over to år kommer juryen med sin kjennelse i Hillsborough-sken. 96 mennesker døde under fotballkampen mellom Liverpool og Nottingham Forest 15. april 1989. Etter over et kvart århundre skal juryen ta stilling til om tragedien var en ulykke eller ikke. Rettssaken har pågått i Warrington i Cheshire.

14.30: Utnevnelse til St. Olavs Orden


Nyheter: Kongen har utnevnt fødselslege Gro Nylander til Kommandør av Den Kongelige Norske St. Olavs Orden. Dekorasjonen vil bli overrakt ved et arrangement på Oslo Universitetssykehus, Rikshospitalet.15.00: Generalforsamling i DNB


Nyheter: Den norske Bank arangerer generalforsamling i Oslo.18.00: NM: Eidsvold Turn - Strømsgodset


Fotball: 2. runde i cupen tyvstarter i kveld med Tippeliga-laget Strømsgodset mot Eidsvold Turn. Sendes direkte på TV 2 Sportskanalen.

20.45: Champions League: Manchester City - Real Madrid


Fotball: Tid for semifinaler i Champions League. I den første møter Manchester City Real Madrid på Ethiad Stadium. Kampen sendes direkte på Viasat 4.

21.00: Premier League: Tottenham - West Bromwich


Fotball: Tottenham må igjen vinne for å kunne ta igjen ligaleder Leicester. I kveld møter de West Bromwich.

02.00: Primærvalg i USA


USA-valg: Viktige primærvalg i Connecticut, Delaware, Maryland, Pennsylvania og Rhode Island. Valglokalene stenger 02.00 natt til onsdag norsk tid.

Dessuten...


Barnefilmfestivalen


Film: Barnefilmfestivalen i Kristansand starter i dag. 108 barnefilmer fra 29 land står på programmet. Varer til og med søndag.
Les mer