Dette skjer tirsdag 24. mai

Sjekk dagens viktigste hendelser.

09.00: Norsk litteraturfestival


Underholdning: Norsk litteraturfestival starter på Lillehammer. Festivalen avsluttes søndag.
Les mer

10.45: Tennis: French Open


Tennis: French Open er i gang. Dagens kamper starter kl. 10.45, og Eurosport Norge sender direkte.I dag er både Andy Murray (gårsdagens kamp mot Radek Stepanek ble avbrutt), Novak Djokovic, Rafael Nadal og Serena Williams i aksjon.
Les mer

12.00: Norges Bank publiserer rapporten «Finansiell Infrastruktur 2016»


Nyheter: Visesentralbanksjef Jon Nicolaisen og direktør Knut Sandal presentere rapporten «Finansiell Infrastruktur 2016» i Oslo.

14.00: Abelprisen 2016


Nyheter: Sir Andrew J. Wiles fra Universitetet i Oxford får overrakt Abelprisen av kronprins Haakon i Universitetets Aula i Oslo. Prisen er på seks millioner kroner.

19.00: Bendiksenprisen 2016


Underholdning: Vinneren av årets Bendiksenpris offentliggjøres på jazzklubben Blå i Oslo. De nominerte til prisen og en sjekk på 100.000 kroner er Anders Jektvik, Bendik, Bow to Each Other, Ingebjørg Bratland og No. 4.

02.00: Primærvalg i Washington


USA-valg: Republikanerne har lukket primærvalg i Washington. Valglokalene stenger kl. 02.00 natt til onsdag norsk tid.

Dessuten...


Åpning av ny mottaksterminal for norsk naturgass


Nyheter: I dag åpner Gassco ny mottaksterminal for norsk naturgass i Emden, Tyskland. EØS- og EU-minister Elisabeth Aspaker og statssekretær i OED, Ingvil S. Tybring-Gjedde, deltar på åpningen.

EU-møte om Hellas


Nyheter: Finansministrene i de 19 eurolandene møtes i Brüssel for å prøve å bli enige om en ny lånutbetaling til kriserammede Hellas.

Kilde: NTB