Vis mer

Dette skjer tirsdag 15. mars

Sjekk dagens viktigste hendelser.

(upublisert) Opprettet

09.00: Breivik-rettssak i Skien fengsel


Nyheter: Terrordømte Anders Behring Breivik har stevnet staten for brudd på menneskerettighetene. Saken er berammet ferdig fredag. Program tirsdag: 09.00: Retten settes. 09.15: Innledningsforedrag: Breiviks prosessfullmektig, advokat Øystein Storrvik.12.45: Innledningsforedrag: Statens prosessfullmektig, advokat Marius Emberland.
Les mer

10.00: Boligstatistikken for februar


Nyheter: Boligprodusentenes Forening presenterer boligstatistikken for februar 2016, med tall for salg og igangsetting av nye boliger.

10.00: Myanmar utpeker president


Nyheter: Myanmars nye president blir utpekt. Det blir trolig Htin Kyaw, en nær medarbeider av Aung San Suu Kyi, som i følge loven ikke kan bli valgt.

12.00: Abelprisen 2016


Nyheter: Det Norske Videnskaps-Akademi kunngjør vinneren av årets Abelpris. Prisen er på 6 mill. kroner, og deles ut for fremragende matematisk arbeid.
Les mer

19.00: Kvartfinaler i Get-ligaen


Ishockey: Tredje kamp i kvartfinalene i Get-ligaen i ishockey. De første lagene til å vinne fire kamper går til semifinalene. Sendes på TV 2 Sumo (betal-TV).

20.45: Champions League 8-delsfinaler


Fotball: Returkamper Atletico Madrid - PSV Eindhoven (0-0 i første kamp) og Manchester City - Dynamo Kyiv (3-1 i første kamp.

01.00: Primærvalg i Florida, Illinois, North Carolina, Missouri og Ohio


USA-valg: Natt til onsdag kan presidentkandidatene til valget 8. november i år være klare. I folkerike Florida (valglokalene stenger 01.00 norsk tid), Missouri (valglokalene stenger 02.00) og Ohio (valglokalene stenger 01.30) tar vinnerne med seg alle kandidatene. Dessuten stemmes det på kandidater i North Carolina (valglokalene stenger 01.30) og Illinois (valglokalene stenger 02.00).

Dessuten...


Fredssamtaler i Syria-konflikten


Nyheter: FNs spesialutsending Staffan de Mistura leder samtaler mellom partene i konflikten i Syria. Fredssamtalene skal etter planen fortsette til og med 24. mars.

Kirkens Nødhjelps fasteaksjon 2016


Nyheter: Siste dag av Kirkens Nødhjelps fasteaksjon. 40.000 bøssebærere er i aksjon. Dette er Norges nest største dør-til-døraksjon, og i år er det 49. gang den gjennomføres.
Les mer

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.