Vis mer

Dette skjer tirsdag 10. mai

Sjekk dagens viktigste hendelser.

(upublisert) Opprettet

08.30: Bocuse d'’Or Europe


Mat: Verdens mest prestisjefylte kokkekonkurranse i 2016, Bocuse d'’Or Europe, arrangeres i Budapest. Norsk deltaker er Christopher W. Davidsen, og konkurrerer i dag sammen med ni andre nasjoner i dag. Konkurransen fortsetter onsdag med resterende nasjoner.
Les mer

09.00: Konferanse om grønn omstilling


Nyheter: Regjeringen arrangerer den andre av tre konferanser om grønn omstilling i Oslo. Den handler om framtidens digitale hverdag og hvordan digitale løsninger kan bidra til grønn og bærekraftig vekst, åpnes av statsminister Erna Solberg.

11.00: Pressekonferanse på Trøndelag Teater


Underholdning: Pressekonferanse om neste års musikalsatsing på Hovedscenen på Trøndelag Teater, med blant andre Klaus Sonstad og Anne Krigsvoll.

13.00: Riksrevisjonen legger frem to nye rapporter


Nyheter: Riksrevisjonen legger fram to nye rapporter - deres undersøkelse av beskatning av utenlandske arbeidstakere og næringsdrivende på midlertidig opphold i Norge og en undersøkelse av myndighetenes arbeid for å øke tallet på læreplasser.
Les mer

15.15: Ishockey-VM


Ishockey: Sveits - Danmark (vises på Eurosport Norge) og Slovakia - Tyskland

19.15: Ishockey-VM: Kazakhstan - Norge


Ishockey: Norges møter Kazakhstan i Moskva (vises på Eurosport Norge), mens Ungarn og Frankrike

19.30: Mumford & Sons i Oslo Spektrum


Underholdning: Engelske Mumford & Sons spiller konsert i Oslo Spektrum.

20.45: Premier League: West Ham - Manchester United


Fotball: Viktig hengekamp i Premier League, hvor United kan gå forbi byrival Manchester City med seier og dermed skyve dem ut av plass i neste sesongs Champions League.

21.00: Eurovision Song Contest 2016: 1. semifinale


Underholdning: Første semifinale i årets Eurovision Song Contest fra Stockholm. I kveld opptrer Finland, Hellas, Moldova, Ungarn, Kroatia, Nederland, Armenia, San Marino, Russland, Tsjekkia, Kypros, Østerrike, Estland, Aserbajdsjan, Montenegro, Island, Bosnia-Hercegovina og Malta.

01.00: Primærvalg i South Carolina og Nebraska


USA-valg: Nominasjonsvalg for både republikanerne og demokratene i South Carolina (valglokalene stenger 01.00 norsk tid). Republikanerne har i tillegg sitt primærvalg i Nebraska (valglokalene stenger 03.00 norsk tid).

Dessuten...


Utenriksminister Brende til FN-møte i New York


Nyheter: Utenriksminister Børge Brende deltar på møte i FN om fred og sikkerhet i dag og onsdag.

I dag er verdens aktivitetsdag.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.