Vis mer

Dette skjer søndag 1. mai

Sjekk dagens viktigste hendelser.

(upublisert) Opprettet

11.00: Berliner Philharmonikers årlige 1. mai konsert


Underholdning: Det verdenskjente Berliner Philharmoniker holder sin årlige 1. mai-konsert i Røros Kirke. Konserten overføres direkte på tysk, svensk og norsk TV og strømmes på nett.

11.25: 1. mai på Youngstorget


Nyheter: Årets parole på det tradisjonsrike 1. mai-arrangementet på Youngstorget er «134.000 arbeidsløse – Bryt med høyrepolitikken». Blant talerne er LO-leder Gerd Kristiansen, Lars Haltbrekken, leder i Norges Naturvernforbund og Liv Tørres, tidligere generalsekretær i Norsk Folkehjelp, nå direktør for Nobels Fredssenter. 1. mai-toget går kl. 12.45.

11.35: Sykkel: Tour de Yorkshire


Sykkel: Tredje og siste etappe av tredagersrittet Tour de Yorkshire starter i Middlesbrough. Målgang Scarborough ca. kl. 16.30 etter 198 kilometers sykling. Sendes direkte på TV 2 Nyhetskanalen fra kl. 12.05.

14.00: Sylvi Listhaug taler i Drammen


Nyheter: Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (Frp) taler på Strømsø torg i Drammen i anledning 1. mai-markeringen.

14.30: Premier League: Manchester United - Leicester


Fotball: Ligaleder Leicester besøker Old Trafford i tredje siste ligarunde i England.

15.30: Tippeligaen: Viking - Haugesund


Fotball: Vestlandsoppgjør i den 8. serierunden i Tippeligaen når Viking møter Haugesund.

17.00: Premier League: Southampton - Manchester City


Fotball: manchester City kjemper om Champions League-plass neste år borte mot Southampton.

18.00: Tippeligaen: Hovedrunden


Fotball: Sogndal - Rosenborg, Start - Strømsgodset og Tromsø - Brann

19.30: Adele i Telenor Arena


Musikk: Britske Adele spiller konsert i Telenor Arena.

20.00: Tippeligaen: Stabæk - Odd


Fotball: Stabæk møter Odd på Naddeud stadion. Sendes direkte på TV 2 Zebra.

Dessuten...


Per Fugelli holder 1. mai-appell


Nyheter: Per Fugelli er hovedtaler på 1. mai-arrangement ved Tangen samfunnshus i Hedmark. Professoren i sosialmedisin lever med uhelbredelig kreft.

1. mai-taler


Nyheter: Partiet Rødts partileder Bjørnar Moxnes holder appell i Askøy (kl. 11.00) og på Torgalmenningen i Bergen (kl. 14.30). Arbeiderpartiets partileder Jonas Gahr Støre taler på Stortorget, Tromsø (kl. 14.05) og ved Herredshuset på Jessheim (kl. 18.30). Aps nestleder Hadia Tajik taler i Levanger sentrum (kl. 12.00) og i Verdal (kl. 13.00). Aps andre nestleder Trond Giske taler i Sangerhuset i Røros (kl. 15.00).
Les mer

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.