Vis mer

Dette skjer onsdag 20. april

Sjekk dagens viktigste hendelser.

(upublisert) Opprettet

03.00: Primærvalg i New York


USA-valg: Det viktige primærvalget i New York avgjøres i natt. Stemmelokalene stenger 03.00 natt til onsdag. Hele 291 delegater står på spill for Demokratene, 95 for republikanerne.

10.50: Sykkel: La Fléche Wallonne


Sykkel: Den 80. årgangen av endagersrittet La Fléche Wallonne, 196 km fra Marche-en-Famenne til Mur de Huy. Eneste nordmann på startstreken er Odd Christian Eiking. Målgang ca. kl. 16.00. Sendes direkte på TV 2 fra kl. 14.00.

14.00: Rapporten etter tilsynet med skoler i Bærum


Nyheter: Fylkesmannen i Oslo og Akershus legger fram rapporten etter tilsynet med skoler i Bærum etter at en 13-år gammel jente døde på en hytte på Beitostølen i Valdres nyttårsaften.
Les mer

15.00: Åpning av senter for ekstremismeforskning


Nyheter: Offisiell åpning av Senter for ekstremismeforskning: høyreekstremisme, hatkriminalitet og politisk vold (C-REX). Innledning av blant andre statsminister Erna Solberg. Åpningen i Gamle Festsal på Universitetet i Oslo.

16.00: Norway Chess


Sjakk: 2. runde i Norway Chess spilles i Stavanger Forum.

19.00: Getligaen: Playoff-finale


Ishockey: Femte finalekamp i årets playoff-finale i Getligaen. Stavanger Oilers har hjemmekamp mot Lørenskog. Begge lag står med to seire. Sendes på TV 2 Sportskanalen.

19.00: Tippeligaen: 6. serierunde


Fotball: Halvparten av 6. serierunde i Tippeligaen i kveld: Bodø/Glimt - Haugesund, Sogndal - Odd, Stabæk - Strømsgodset (sendes direkte på TV 2 Zebra) og Viking - Brann.

20.00: Gulltaggen 2016


Nyheter: Gulltaggen hedrer de mest kreative, innovative og best utførte kommunikasjonsidéene i Norden, og premierer de som er best til å utnytte digitale virkemidler innen markedskommunikasjon. Arrangementet starter i Oslo Spektrum i dag kl. 09.00, og fortsetter torsdag. Prisutdelingen skjer kl. 20.00 i kveld.

21.00: Premier League: Everton - Liverpool


Fotball: Klassisk merseysidederby i Liverpool på Goodison Park. Dessuten spiller West Ham - Watford (kl. 20.45) og Manchester United - Crystal Palace (kl. 21.00) i kveldens andre kamper.

Dessuten...


NATO og Russland møtes


Nyheter: Møte i NATO-Russland-rådet for første gang på nesten to år. Det har ikke vært aktivitet i rådet siden juni 2014, på grunn av Ukraina-krisen.

Utenriks- og forsvarskomité besøker Svalbard


Nyheter: Stortingets utenriks- og forsvarskomité, under ledelse av Anniken Huitfeldt, besøker Svalbard. Besøket avsluttes lørdag.

Pressekonferanse om Mona Lisa-modellen Lisa Gherardini


Nyheter: Pressekonferanse i kirken i Firenze hvor man fant restene av Lisa Gherardini. Nå mener forskerne å kunne presentere den sanne identiteten til kvinnen som poserte for Leonardo da Vincis berømte maleri «Mona Lisa».

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.