Vis mer

Dette skjer onsdag 18. mai

Sjekk dagens viktigste hendelser.

(upublisert) Opprettet

00.45: Tour of California: 3. etappe


Sykkel: Tredje etappe av Tour of California går fra Thousand Oaks til Santa Barbara County (167,5 km). Målgang ca. kl. 00.45 natt til onsdag norsk tid.

01.00: Primærvalg i Kentucky og Oregon


USA-valg: Både republikanere og demokrater stemmer ved primærvalg i Oregon (valglokalene stenger kl. 05.00 natt til onsdag norsk tid), mens det kun er demokratene som har sitt primærvalg i Kentucky (valglokalene stenger kl. 01.00 natt til onsdag norsk tid).

13.35: Tour of Norway: 1. etappe


Sykkel: Årets Tour of Norway starter fra Bragernes torg i Drammen i dag. Målgang i Langesund ca. kl. 18.10. Sendes på TV 2 fra kl. 16.30.

19.10: Tour of California: 4. etappe


Sykkel: Tredje etappe av Tour of California går fra Morro Bay til Monterey County (215 km). Målgang ca. kl. 00.45 natt til torsdag norsk tid.

20.45: Europaligaen: Finale


Fotball: Finale i Europaligaen mellom Liverpool og Sevilla i Basel i Sveits. Sendes på MAX.

21.45: Jakten på kjærlligheten - presentasjon


TV: Høstens deltakere i TV 2s «Jakten på kjærligheten» presenteres.

Dessuten...


Rettssak om IS-tilknytning


Nyheter: To menn møter i Oslo tingrett, tiltalt for tilknytning til ekstremistgruppa IS i Syria. Det dreier seg om en 45-åring med pakistansk opprinnelse og en 23-åring med tsjetsjensk bakgrunn. Begge ble pågrepet i juni i fjor. Rettssaken er forventet å vare til 7. juni.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.