Dette skjer onsdag 13. april

Sjekk dagens viktigste hendelser.

10.00: Stortinget: Spørretime


Nyheter: Muntlig spørretime i Stortinget med statsrådene Ketil Solvik-Olsen, Solveig  Horne og Linda C. Hofstad Helleland tilstede.

12.00: Pressekonferanse foran Venstres landsmøte


Nyheter: Venstres ledelse og leder av det landsmøteforberedende Oppvekst-utvalget, Abid Raja, holder pressekonferanse i forbindelse med Venstres landsmøte i Tønsberg kommende helg. Oppvekstpolitikk er hovedtema for årets landsmøte, som holdes i Tønsberg kommende helg.

18.00: Fotball-NM: 1. runde


Fotball: Tippeliga-klubbene er kommet med i cupen, og i kveld er de fleste i aksjon: Fløya - Bodø/Glimt (sendes på NRK.no kl. 17.00), Førde - Brann (sendes på TV 2 Sumo), Kristiansund - Molde (sendes på TV 2 Sumo), Løten - Vålerenga (sendes på TV 2 Sumo), Kongsberg - Strømsgodset (sendes på NRK.no), Lyn - Tromsø (sendes på NRK.no), Spjelkavik - Aalesund (sendes på NRK.no), Tollnes - Odd (sendes på NRK.no), Vardeneset - Viking (sendes på NRK.no) og Åfjord - Rosenborg (sendes på TV 2 Sportskanalen).

20.00: FA Cupen: West Ham - Manchester United


Fotball: Omkamp i FA Cupens kvartfinale mellom West Ham og Manchester United.

20.45: Champions League: Kvartfinaler


Fotball: Returoppgjør i kvartfinalene i Champions League. Benfica - Bayern München (0-1 i første kamp) og Atlético Madrid - Barcelona (1-2 i første kamp).

21.00: Premier League: Crystal Palace - Everton


Fotball: «Hengekamp» i Premier League på Selhurst Park i London mellom Crystal Palace og Everton.

Dessuten...


Boligprisindeksen


Nyheter: Statistisk Sentralbyrå legger fram tall på bl.a. boligprisindeksen for første kvartal og byggekostnadsindeks for boliger for mars.

Europarådet legger fram Krim-rapport


Nyheter: Europarådets spesialutsending, Gérard Stoudmann, legger fram sin rapport om menneskerettsituasjonen på ukrainske Krim, som Russland annekterte i 2014. Europarådet hadde en delegasjon på halvøya i januar.

Parlamentsvalg i Sør-Korea og Syria


Nyheter: Valg på ny nasjonalforsamling i Sør-Korea. Det er også parlamentsvalg i de regjeringskontrollerte delene i Syria.