Vis mer

Dette skjer onsdag 1. juni

Sjekk dagens viktigste hendelser.

(upublisert) Opprettet

08.30: Rapport om arbeidsledighet blant seniorer


Nyheter: Senter for Seniorpolitikk legger fram en ny rapport som viser hvordan arbeidsledigheten blant seniorer stiger kraftig i Norge, og at dette kan få kostnader i milliardklassen.

09.30: Monika-saken for retten


Nyheter: Rettssaken mot den 33 år gamle mannen fra Litauen som er tiltalt for å ha drept åtte år gamle Monika Sviglinskaja fortsetter i Nordhordland tingrett. Saken pågår til 24. juni.
Les mer

09.45: Pressekonferanse med Zlatan Ibrahimovich


Fotball: Det svenske fotballforbundet har annonsert pressekonferanse med Zlatan Ibrahimovich i Båstad, hvor det svenske fotballandslaget er samlet i oppkjøringen til EM-sluttspillet i Frankrike neste fredag.

10.00: Pressekonferanse med Ryanair


Nyheter: Sjef for Ryanair, David O'’Brien, holder pressekonferanse på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo.

10.00: Stortinget: Spørretime


Nyheter: Muntlig spørretime i Stortinget med statsminister Erna Solberg tilstede.

11.00: French Open


Tennis: French Open fortsetter på Roland Garros i Paris. I kvartfinale-kamper ca. kl 14.00 møter Andy Murray Richard Gasquet, mens Stan Wawrinka spiller mot Albert Ramos-Vinolas. Novak Djokovic fortsetter sin kamp i 4. runde mot Roberto Bautista Agut, som ble stoppet av regn tirsdag. Norske Casper Ruud spiller 2. runde-kamp i juniorturneringen mot Gianni Ross (USA). Sendes direkte på Eurosport Norge.
Les mer12.00: Pressebrief om havneoppgjøret


Nyheter: Onsdag i forrige uke ble det brudd i forhandlingene mellom NHO Logistikk og transport og Norsk Transportarbeiderforbund om havneoverenkomsten. I den forbindelse inviterer NHO Logistikk og Transport til en pressebrief om oppgjøret i Næringslivets Hus i Oslo.

14.00: Litteraturtoget 2016


Underholdning: For tredje året på rad legger kronprinsesse Mette-Marit ut på en litterær togreise med forfattere og bøker om bord. Litteraturtoget 2016 går langs Bergensbanen og stopper på Voss, Gol og Hønefoss, før det ankommer Oslo fredag. Litteraturtoget har avgang fra Bergen etter åpning i Litteraturhuset i dag.

16.30: Privatlandskamp: Spania - Sør-Korea


Fotball: Oppkjøringen mot EM i Frankrike fortsetter. Spania møter Sør-Korea. Kampen vises på T 2 Sportskanalen.

19.30: Episode 3000 av «Hotel Cæsar»


TV: TV 2 feirer episode 3000 av maratonserien «Hotel Cæsar» med sang og dans. Hele episoden er produsert som musikal. Samtidig holder «Hotel Cæsar»-teamet sommerfest.

19.45: Privatlandskamp: Norge - Island


Fotball: EM-klare Island gjester Ullevaal stadion i privatlandskamp mot Norge.

20.45: Privatlandskamper


Fotball: Polen møter Nederland i Gdansk, mens Belgia spiller mot Finland i Brussel. Dessuten møtes EM-klare Tsjekkia og Russland i Innsbruck i Østerrike kl. 18.00.

Dessuten...


Ministerrådsmøte i OECD


Nyheter: Utenriksminister Børge Brende deltar på ministerrådsmøte i Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling (OECD) i Paris i dag og torsdag.

Laksefisket starter


Nyheter: I dag står laksefiskerne klare ved bredden av norske lakseelver. I de aller fleste elvene går startskuddet ved midnatt (noen få elver har tjuvstartet). Det er nesten 100 000 laksefiskere i Norge.Flypassasjeravgiften innføres


Nyheter: Flypassasjeravgiften skulle vært innført 1. april, men ble utsatt til 1. juni. I dag blir den offisielt innført.
Les mer

Nattjazz 2016


Underholdning: Jazzfestivalen Nattjazz fortsetter i Bergen. Festivalen avsluttes lørdag 4. juni.
Les mer

Festspillene i Bergen


Underholdning: Årets festspill i Bergen fortsetter. Festspillene holder på til 8. juni.
Les mer

Kilde: NTB

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.