Vis mer

Dette skjer mandag 9. mai

Sjekk dagens viktigste hendelser.

(upublisert) Opprettet

11.00: SAS legger fram trafikktall


Nyheter: SAS legger fram trafikktall for april.

13.21: Merkur-passasje


Nyheter: I dag fra kl 13:12 til 20:41 vil den lille planeten Merkur passere sakte foran sola. En slik Merkur-passasje inntreffer svært sjeldent. Den kan observeres fra start til slutt fra hele Norge ved hjelp av kikkert eller teleskop og solfilter. Merkur-passasjen betegnes som den viktigste astronomiske hendelsen i 2016.

14.15: Grunnstein-nedleggelse for nytt Veterinærbygget på Campus Ås


Nyheter: Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og landbruks- og matminister Jon Georg Dale legger ned grunnsteinen for det nye Veterinærbygget på Campus Ås. Den totale kostnadsrammen for Campus Ås-prosjektet, inkludert brukerutstyr, bygging av nytt Senter for husdyrforsøk og rehabiliteringen av Urbygningen er på over åtte milliarder kroner.

15.15: Ishockey-VM


Ishockey: Latvia - Russland og Hviterussland - Canada.

19.15: Ishockey-VM


Ishockey: Sverige - Tsjekkia (sendes på svensk TV 4) og Finland - USA.

Dessuten...


Panama-papirene offentliggjøres


Nyheter: Det internasjonale konsortiet av undersøkende journalister, ICIJ, vil offentliggjøre de omstridte Panama-papirene 9. mai. Panama-papirene inneholder navnene på over 200.000 offshore-enheter som er konstruert ved hjelp av det panamanske advokatfirmaet Mossack Fonseca.
Les mer

Presidentvalg i Filippinene


Nyheter: Det avholdes presidentvalg i Filippinene i dag.

Euromøte i Brussel


Nyheter: Finansministrene i de 19 eurolandene møtes i Brussel for å diskutere den greske krisepakken.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.