Vis mer

Dette skjer mandag 6. juni

Sjekk dagens viktigste hendelser.

(upublisert) Opprettet

08.10: Libanons statsminister møter Solberg


Nyheter: Statsminister Erna Solberg tar imot Libanons statsminister Tamam Salan til samtaler i statsministerboligen.

09.30: Monika-saken for retten


Nyheter: Rettssaken mot den 33 år gamle mannen fra Litauen som er tiltalt for å ha drept åtte år gamle Monika Sviglinskaja fortsetter i Nordhordland tingrett. Saken pågår til 24. juni.
Les mer

10.00: Stortinget: Diskusjon om ulvebestanden


Nyheter: Stortingsmøtet innledes med behandling av bestandsmål for ulv og ulvesone. Representantforslag om ulveforvaltning og tiltak mot rovdyrproblemene for samisk reindrift skal også behandles.

11.00: Afghanistan-utvalget legger fram sin rapport


Nyheter: Det regjeringsoppnevnte Afghanistan-utvalget, som under ledelse av tidligere utenriks- og forsvarsminister Bjørn Tore Godal har gransket Norges sivile og militære innsats i Afghanistan de siste 13 årene, overleverer rapporten til utenriksminister Børge Brende og forsvarsminister Ine Eriksen Søreide.

12.45: Critérium du Dauphiné: 1. etappe


Sykkel: Første ordinære etappe av 8-dagersrittet Critérium du Dauphiné går fra Cluses til Saint-Vulbas (186 km). Målgang ca. kl. 17.00.

13.00: Kong Olav Vs kreftforskningspris


Nyheter: Professor Kjetil Taskén ved Universitetet i Oslo får Kong Olav Vs kreftforskningspris for 2016. Taskén hedres for arbeid med immunterapi, og får en pris på en million kroner. Prisen overrekkes av kong Harald på vegne av Kreftforeningen

18.00: Privatlandskamper


Fotball: EM-klare Polen møter Litauen i Kraków (kampen sendes direkte på TV 2 Sportskanalen). Senere i kveld møtes Italia og Finland (kl. 20.45) og Island - Lichenstein (kl. 21.30).

01.00: Copa America: Panama – Bolivia


Fotball: Panama mot Bolivia i gruppespillet i det amerikanske mesterskapet. Kampen spilles i Orlando, Florida natt til tirsdag.

04.00: Copa America: Argentina – Chile


Fotball: Argentina møter Chile i gruppespillet i det amerikanske mesterskapet. Kampen spilles i Santa Clara, California natt til tirsdag.

Dessuten...


Asia Clean Energy Forum 2016


Nyheter: Konferanse om utvikling av miljø- og klimavennlige energikilder i asiatiske land i Manila på Filippinene.Konferansen avsluttes fredag.

Folkeavstemning om nye Kristiansand kommune


Nyheter: Folkeavstemning i Birkenes, Lillesand, Songdalen og Søgne om disse skal slå seg sammen med Kristiansand kommune.

Festspillene i Bergen


Underholdning: Årets festspill i Bergen fortsetter. Festspillene holder på til onsdag 8. juni.
Les mer

Kilde: NTB

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.