Annonse

Dette skjer mandag 18. april

Sjekk dagens viktigste hendelser.

00.35: Coachella 2016


Underholdning: Et av årets festivalhøydepunkter, midt i ørkenen i California. Konsertene streames direkte på YouTube fra klokka 00.35 natt til mandag. Siste konsert er ferdig ca. 09.00 mandag morgen norsk tid.
Se direktesending her

12.00: Barentshavkonferansen 2016


Nyheter: Politikere og næringslivsrepresentanter møtes til konferanse i Hammerfest om fremtidsutsiktene for olje- og gassutvinning i Barentshavet. Konferansen avsluttes onsdag.

15.00: Lønnsoppgjøret


Nyheter: Frist for enighet i lønnsforhandlingene for bussjåførene er i dag kl. 15.00. I tillegg overleverer Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN) sine felles krav til NHO mat og drikke. Samme dag starter bryggeri sine forhandlinger og blir første bransje ut for matindustrien. Finansforbundet og Finans Norge starter forhandlingene for finanssektoren kl. 10.00 i dag.

19.00: Getligaen: Playoff-finale


Ishockey: Fjerde finalekamp mellom Lørenskog og Stavanger Oilers.

20.45: Premier League: Stoke - Tottenham


Fotball: Siste kamp i serierunden i Premier League. Tottenham må slå Stoke for å fortsatt ha mulighet til å ta igjen Leicester i kamp om seriegullet.

21.00: Pulitzerprisen 2016


Nyheter: Vinneren av årets Pulitzerpris offentliggjøres på Columbia-universitetet i New York.

Dessuten...


Straffeutmåling i Pistorius-saken


Nyheter: Straffeutmåling i saken mot friidrettsstjernen Oscar Pistorius (29), som sørafrikansk høyesterett i desember i fjor kjente skyldig i forsettlig drap på kjæresten Reeva Steenkamp. Pistorius risikerer minst 15 års fengsel for drapet, som skjedde i februar 2013.

EU-møte om Libya


Nyheter: EUs fosvars- og utenriksministere møtes til samtaler i Luxembourg om situasjonen i Libya.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder