Vis mer

Dette skjer mandag 16. mai

Sjekk dagens viktigste hendelser.

(upublisert) Opprettet

00.40: Tour of California: 1. etappe


Sykkel: Tour of California starter med en etappe på 170,5 km i San Diego. Målgang ca. kl. 00.40 natt til mandag norsk tid.

15.15: Ishockey-VM: Russland - Norge


Ishockey: Norge møter vertslandet Russland i Moskva. Kampen sendes på Eurosport Norge. Samtidig spiller Canada - Frankrike.

15.30: Tippeligaen: 11. serierunde


Fotball: Tromsø møter Bodø/Glimt (sendes på TV 2 Zebra), mens Aalesund får besøk av Start.

18.00: Tippeligaen: 11. serierunde


Fotball: Den tradisjonelle 16. mai-runden i Tippeligaen fortsetter med Brann - Stabæk, Odd - Molde, Rosenborg - Lillestrøm, Viking - Sogndal og Vålerenga - Haugesund (sendes på TV 2 Zebra).

19.15: Ishockey-VM


Ishockey: Danmark - Kasakhstan (sendes på Eurosport Norge) og Tyskland - Ungarn.

20.00: Tippeligaen: Strømsgodset - Sarpsborg 08


Fotball: Strømsgodset møter Sarpsborg 08 i Drammen. Kampen sendes direkte på TV 2 Zebra.

20.45: Championship: Playoff


Fotball: Returkamp i playoff om Premier League-plass kommende sesong mellom Brighton og Sheffield Wednesday. Vinneren går til playoff-finale på Wembley.

21.05: Tour of California: 2. etappe


Sykkel: Andre etappe av Tour of California går fra South Pasadena til Santa Clarita (148 km). Målgang ca. kl. 00.45 natt til tirsdag norsk tid.

Dessuten...


Women Deliver 2016 Conference i København


Nyheter: Women Deliver 2016 Conference, internasjonal konferanse om familieplanlegging og kvinner og barns helse, som arrangeres i København.
Les mer

 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.