Vis mer

Dette skjer mandag 11. april

Sjekk dagens viktigste hendelser.

(upublisert) Opprettet

09.30: Forsvarets årsrapport 2015


Nyheter: Forsvarssjef Haakon Bruun-Hansen overrekker Forsvarets årsrapport 2015 til forsvarsminister Ine Eriksen Søreide i Oslo.

12.00: Lansering av Maaemo-frimerke


Nyheter: I februar fikk Oslo-restauranten Maaemo tre stjerner i Michelinguiden. Nå skal restauranten avbildes på hundretusener av frimerker. Det samme skal Hurtigruten, som med sine 11 skip er Norges største restaurant. Posten Norge lanserer frimerkene i Maaemos lokaler i dag.

17.00: Europaparlamentet samles


Nyheter: Europaparlamentet har sesjon i Strasbourg. Starter i ettermiddag og avsluttes torsdag.

18.30: Demonstrasjon mot oljefondet


Nyheter: Politisk markering foran Stortinget for å trekke oljefondet ut av skatteparafiser. En rekke organisasjoner og politiske partier deltar.

Dessuten...


G7-landenes utenriksministere møtes i Hiroshima


Nyheter: Andre dag av G7-landenes (Canada, Frankrike, Tyskland, Italia, Japan, USA og Storbritannia) utenriksminister-møte i Hiroshima.

Parkinsondagen


Nyheter: I dag er den internasjonale Parkinsondagen. Markeres blant annet med et åpent møte om sykdommen på Rikshospitalet i Oslo (kl. 16.00).

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.