Vis mer

Dette skjer lørdag 26. mars

Sjekk de viktigste hendelsene på påskeaften.

(upublisert) Opprettet

01.45: VM-kval.: Brasil - Uruguay


Fotball: VM-kvalifiseringen i Sør-Amerika er i gang. Natt til påskeaften spiller Brasil mot Uruguay. Kampen sendes direkte på Viasat Fotball. Andre VM-kval-kamper i natt er Guatemala - USA og Canada - Mexico.

The Independents siste papiravis


Nyheter: Den engelske avisen the Independent besluttet i vinter å slutte å trykke avis på papir. I dag kommer deres siste papiravis. Fra i morgen er avisen kun tilgjengelig som nettavis, via app'er eller sosiale medier.

17.30: Privatlandskamper i fotball


Fotball: Flere privatlandskamper i fotball i dag også. Blant andre Polen - Finland og Ungarn - Kroatia.

20.45: Privatlandskamp: Tyskland - England


Fotball: Tyskland møter England i prestisjefull treningskamp. Kampen vises direkte på Viasat Fotball.

Primærvalg i USA


USA-Valg: Natt til 1. påskedag arrangeres Demokratenes caucus-møter i Alaska (20 delegater), Washington (118 delegater) og på Hawaii (34 delegater).

Dessuten...


The Gathering


Nyheter: The Gathering fortsetter i Vikingskipet på Hamar. 5.500 ungdommer er samlet til dataspill, foredrag, workshops, konserter og mye annet.
Les mer

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.